Fistaszek5 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam.Chciałbym zapytać.Wybieram bank i jest tylko możliwe płatność Euro,czy da sie zmienić na PLN ? Czy płace jakby 5 Euro * 4 czyli 20 zł ? 2pytanko : Jak kupić famasa Odnośnik do komentarza
areq94pl Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Na pewno zmieniłeś International na Poladn ? po zmianie powinno przeliczać walutę na polskie złotówki \ ahhh zle Cie zrozumiałem... wchodząc w opcje "Bank Transfer" ( bo chyba o to Ci chodzi) płacisz z konta bankowego a nie przelewem I po zapłaceniu z konta online samo Ci przeliczy Euro za ZŁ Famasa na razie nie można kupic, można jedynie wylosować z Random boxa Odnośnik do komentarza
Fistaszek5 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Na pewno zmieniłeś International na Poladn ? po zmianie powinno przeliczać walutę na polskie złotówki \ ahhh zle Cie zrozumiałem... wchodząc w opcje "Bank Transfer" ( bo chyba o to Ci chodzi) płacisz z konta bankowego a nie przelewem I po zapłaceniu z konta online samo Ci przeliczy Euro za ZŁ Famasa na razie nie można kupic, można jedynie wylosować z Random boxa tak samo jak kartą płatniczą jest euro. Więc normalnie kupuje i mi przelicza? Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 tak samo jak kartą płatniczą jest euro. Więc normalnie kupuje i mi przelicza? Tak przeliczy Ci na polskie złotówki, należy to do opcji płatności Cristiano. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.