Nycerion Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam! Mam pytanie czy mógłby mi ktoś polecic podac jakies ciekawe mody do minecrafta? I chodzi mi bardziej o mody typu More Dungons, Forestry, Mettalurgy. A nie o Biomes o' Plenty czy Twilight Forest. To jak ma ktoś coś o co proszę? PS. Chodzi mi głwnie o mody które by modyfikowały rozgrywkę, dodawały narzędzia itd.... Hehehhe wszyscy zginiemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freshee Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jeśli z modów 'techniczmych' to moge Ci polecić takie: Industrialcraft, BuildCraft, Applied Energistics, Ars Magica 2, Advanced Machines (addon do IC2), GregTech (addon do IC2), Ironchest, Mekanism, Galacticraft + plugin Galacticraft planets na dodatkową planetę. Myślę, że pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3uShi Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ars Magica 2, nie jest moem technicznym a jeśli chcesz mody typu techniczne to polecam całego dnstech packa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freshee Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 @up Tak, masz rację, Ars Magica 2 nie jest technicznym, lecz zasługuje na uznanie tak ja reszta modów, które wypisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ActionPvP Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Dungeonpack,mocreatures,mutantcreatures,moreTNT,inprovedfirstpersion,more nature oraz bibliocraft. Liczę na plusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodq Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 dodaj rareores, miałem na swoim serwerze i wszystkim mokły cipki Ewentualnie jeszcze netherrocks . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rip8888 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 a ja się wyrwę : UsefulFood (Chyba 45 jedzenia) Jaffas and More!( Około powyżej 100 jedzenia i 62 itemów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3nDix Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Thaum craft, aether mod bardzo mi się podobają te mody wolno się nudzą bo długo je się ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Landu Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Polecam ThaumCraft i ThermalExpansion Wiem że prawie nikt nie gra, ale chciałbym rozwinąć ten serwer i go powiększyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rip8888 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 jeszcze arcana mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.