Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zwrot Rammusa?

Dreker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, czy jest możliwe zwrócenie Rammusa "za darmo"? Miał nerfo-reworka. Skrócili czas trwania taunta (bez sensu...) i nie może chyba przerwać kulki za pomocą tarczy.

Czy riot zwróci go bez żetonów?

Opublikowano

Szczerzę wątpię w to,ale możesz spróbować-czasami robią problemy ze zwrotem postaci które przeszły konkretne reworki,jeśli trafisz na wyrozumiałego support'era to może akurat,ale tak jak mówię-małe szansę.

Opublikowano

Ale postać nie ma ładnie wyglądać. To, że Ci się z wyglądu nie podoba to chyba nikogo nie interesuje. Każdy ma swoje gusta

Opublikowano

Ale postać nie ma ładnie wyglądać. To, że Ci się z wyglądu nie podoba to chyba nikogo nie interesuje. Każdy ma swoje gusta

Zwracają ze względu na wygląd też.

Opublikowano

Zwracają ze względu na wygląd też.

Pisałem na starym koncie żeby oddali mi za Rammusa w dniu, kiedy wyszedł nowy. Powiedzieli, że sama postać się nie zmieniła i że nie ma mowy o oddaniu postaci. Coś się zmieniło?

Opublikowano

Niestety, ale nie. Gdyby dostał całkowitego reworka, wtedy byłaby taka możliwość, a to jest tylko nerf.

Pisałem na starym koncie żeby oddali mi za Rammusa w dniu, kiedy wyszedł nowy. Powiedzieli, że sama postać się nie zmieniła i że nie ma mowy o oddaniu postaci. Coś się zmieniło?

Szczerzę wątpię w to,ale możesz spróbować-czasami robią problemy ze zwrotem postaci które przeszły konkretne reworki,jeśli trafisz na wyrozumiałego support'era to może akurat,ale tak jak mówię-małe szansę.

Panowie..

rSNaUBt.png

Dat temat w supporcie B)

8372383248.png
Opublikowano

LeLeeSinor możesz mi powiedzieć gdzie napisaćtakei cośdo suppa ? bo wczesniej nie mialem po co pisać ale teraz mam pare pytań do nich ;]

xmMfHrm.png
Opublikowano

A po tym nerfie riven który niedługo zagości, będzie można napisać do supportu o zwrot czy nie ? A jakie się szykują kolejne reworki wizualne ?

xh56.png

Opublikowano

A po tym nerfie riven który niedługo zagości, będzie można napisać do supportu o zwrot czy nie ? A jakie się szykują kolejne reworki wizualne ?

Ludzie nauczcie się czytać, tylko reworki !

Opublikowano

LeeSinor, made my day <3

A jak mam go ze skinem ale skin jest z budla (tego pogromcy ninja) to myślicie, że mi oddadzą?

Poszło zgłoszenie

BTW.

Zwrócimy bohaterów lub skórki, których umiejętności i/lub grafika zostały przerobione jeżeli przestaną ci się przez to podobać.

GG WP

Opublikowano

Siemanko, czy jest możliwe zwrócenie Rammusa "za darmo"? Miał nerfo-reworka. Skrócili czas trwania taunta (bez sensu...) i nie może chyba przerwać kulki za pomocą tarczy.

Czy riot zwróci go bez żetonów?

No nerf bez sensu, tylko 2s+ to prawie nic jak wlecisz w carry...

Opublikowano

Dzięki all za odp.

UP@ Nerf dostał fiddle, to było słuszne, ponieważ on miał fira (lol noob) na odległość. Rammus musi przedrzeć się przez cały enemy team żeby tego użyć :s

Opublikowano

LeeSinor, made my day <3

A jak mam go ze skinem ale skin jest z budla (tego pogromcy ninja) to myślicie, że mi oddadzą?

Poszło zgłoszenie

BTW.

GG WP

Kłania się czytanie XDDDDDDD. Raczej oddadzą.

Ps. Z nerfami nie ma co pisać - na taki haczyk się nie łapią.

8372383248.png
Opublikowano

Dzięki all za odp.

UP@ Nerf dostał fiddle, to było słuszne, ponieważ on miał fira (lol noob) na odległość. Rammus musi przedrzeć się przez cały enemy team żeby tego użyć :s

Co, ty do mnie piszesz?

Co ja pisałem to był sarkazm oczywiście.

Rammus też dostał nerfa lul.

Fiddle też tylko że taunt a fear to dwie inne bajki...

Opublikowano

Da się oddać rammusa właśnie napisałem do riotu i to mi odpisali

• Greetings Summoner,

League of Legends is constantly evolving, and sometimes our older champions need to be reworked to better fit with the game as it is today. We realize that sometimes fully reworking a champion may upset players that purchased the item before the change took place. Because of this, I have completed a refund of the content associated with the rework for you.

The points have been added to your account, but they may not display properly until you go to the store and attempt to make a purchase. Note that you do not need to complete the purchase as the value should correct itself before you complete the transaction. If you happen to have been online while I was operating on your account, you may notice a short ~5 minute hold on your account. This is just to allow the database to re-sync and will be over shortly.

Please don’t hesitate to let me know if you have any other questions or concerns!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...