KrzychuTEJ Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Cześć mam takie pytanie, napisał by mi ktoś kilka pomocnych rad apropo gry Thresh'em ? Chodzi mi o wskazówki i takie tam. Jak sie zachować w danych sytuacjach. Z góry dziekuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jeśli uciekasz razem ze swoim ADC i on jest w tyle to rzucaj na niego latarnie,również jej używaj wtedy kiedy jest TF i enemy team zacznie go focusować. Próbuj trafiać grabami,jeśli trafisz to przyciągnij się do niego,podrzuć go/zeslowuj i powinien być frag.Czasami graby używaj również jeśli twój ADC chcę ucieć(robisz tak samo jakbyś miał go zabić). Co do ulti to używaj go do escape oraz jak się bijecie z enemy(wartało by go dobrze użyć). Polecam Ci też Treshem harassować przeciwników,jeśli złożysz dobry build to będziesz też mocny w late(głównie tank). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuTEJ Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jeśli uciekasz razem ze swoim ADC i on jest w tyle to rzucaj na niego latarnie,również jej używaj wtedy kiedy jest TF i enemy team zacznie go focusować. Próbuj trafiać grabami,jeśli trafisz to przyciągnij się do niego,podrzuć go/zeslowuj i powinien być frag.Czasami graby używaj również jeśli twój ADC chcę ucieć(robisz tak samo jakbyś miał go zabić). Co do ulti to używaj go do escape oraz jak się bijecie z enemy(wartało by go dobrze użyć). Polecam Ci też Treshem harassować przeciwników,jeśli złożysz dobry build to będziesz też mocny w late(głównie tank). Mógł byś podać taki prowizoryczny build? Tak wiem ze sytuacyjnie powinno sie skladac itemy ale np gdy team jest full ad i nie jest zbytnio nafeedowany ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jak chcesz rzucić latarnie to musisz przewidzieć, gdzie przeciwnik się poruszy ponieważ Q ma dość długi czas castowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areq94pl Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mógł byś podać taki prowizoryczny build? Tak wiem ze sytuacyjnie powinno sie skladac itemy ale np gdy team jest full ad i nie jest zbytnio nafeedowany ;D Jak nie wiesz co składać to najlepiej składaj polecany build on jest w miare dobry a potem zmieniasz w miare zapotrzebowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekhmet Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Gdy przyciągasz kogoś idź w drugą stronę, by go bardziej przyciągnąć. Po 2 przyciągnięciach na Q scastuj drugi raz. E możesz countrować J4 i leonę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mógł byś podać taki prowizoryczny build? Tak wiem ze sytuacyjnie powinno sie skladac itemy ale np gdy team jest full ad i nie jest zbytnio nafeedowany ;D To jest pełny build jaki wg. mnie będzie dobry : buty prędkości/jeśli już będzie late i nie masz na co kasy wydać to tabi/merkury>sightstone>solari>omen>warmorg>banshee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.