Persidal Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Otóż problem polega na tym, że gdy mam ustawione wszystko w grafice na maks. to i tak wygląda jakby byly minimalne ustawienia. Reinsall nie pomógł. Gra orginał. Mój sprzęt: Intel Core i3 2x3.4GHz 8GB Ram GeForce GTX 650 Ti Win 7 64bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koteksra5 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 gra wojny na polnocy wogole ma slaba grafike nie zauwazyles? looknij na yt i porownaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Persidal Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Problem rozwiązał się właściwie sam, po zaktualizowaniu sterowników od karty graficznej uruchomiłem LOTR'a przez nvidia geforce experience (wcześniej nie wykrywało mi tego) i było tak jak na yt mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.