4pr000only Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam zostało mi 0,46 eurasów w portfelu steam i da się jakoś kupić koledze premium można prosić krok po kroku ;] Zbieram + Odnośnik do komentarza
BraciaMrok Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Z tego co wiem to nie da się tak. @EDIT Znaczy da ale nie za taką cenę. Odnośnik do komentarza
4pr000only Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 słyszałem że kupuje się item i daje się go znajomemu po tygodniu no ale może ktoś się wypowie na ten temat ;] Zbieram + Odnośnik do komentarza
mmaxx Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie jestem pewien, ale ten sposób co podał kolega up chyba nie będzie działał, bo to by działało jak zwyczajna wymiana, dałby mu ten item i na tym by się skończyło. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 http://wiki.teamfortress.com/wiki/Upgrade_to_Premium_Gift/pl Niestety kosztuje 3,59 Euro. Innego sposobu nie ma. @down: fakt, nie pomyślałem. Odnośnik do komentarza
rafradek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Możesz dać mu swoje karty, przedmioty, a on może je sprzedać na steam markecie, ale pod warunkiem, że kupił on na steamie jakąś grę. Jak uzbiera się parę centów, to można kupić jakiś przedmiot ze sklepu tf2, na przykład giftapultę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.