Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Z pozdrowieniami dla Riotu "Silver MMR"

Denush

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po przeniesieniu na Westa wylądowałem w silverze II. Po tym grałem sobie co jakiś czas rankeda i w sumie ciągle trafiałem na graczy z samego golda III-I. Ale tak gry w silverze I mnie zadziwiły ;)

Pierwsza gra: +32 LP
Druga gra: +29LP

Trzecia gra: Ta mnie dosłownie dobiła :D Screeny z tej gry:

http://zapodaj.net/e6ff212be06a9.png.html
http://zapodaj.net/a2386088bea1b.png.html

Chętnie bym im wysłał te screeny z cytatem odpowiedzi z supportu, gdyż według nich wszystko jest dobrze. Czyli spadek z golda III (seria II) do silvera II po jednym rankedzie jest normalny. Po przenosinach wszystkie rankedy wygrane.

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

Już ciul z tymi nickami. Chciałem tylko pokazać jak RIOT zna się na swoim rankingu... Jakbym wysłał te screeny i poprzednie ilości LP za gry to pewnie bym został wyśmiany znów przez nich... Ale cóż.

Pewnie i tak każdy ma ten temat w dupie ale pytam się. Miał ktoś z was kiedyś taką sytuację?

Opublikowano

Ta, ja na Silverze I bez żadnych przenosin gram mida na Platyny III, i jak tu wygrać z nimi?

Trochę mogliby ogarnąć, bo raczej nie mam większych szans a przegrany mid = duży krok w stronę przegranej

Opublikowano

Nie powinno byc mmr tylko ligi... Ja jestem w goldzie i zdaza mi sie nawet na diamenty trafiac, a skoro mi ich trafia i wygrywam czasami z nimi to niech mnie dadza do platyny a nie :D lepiej bylo za czasow elo

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

To podobnie do mnie.. Są chwile gdy gram rankedy s1 i gram przeciwko g1, czasem nawet platynki 3.

Nie udaje mi się wygrywać, gdyż do mojego teamu bronzy i unrakedy wchodzą, w przciwnym teamie lepsi a moim gorsi, fck this logic.

Opublikowano

Powinni usunąć jakieś głupie mmr. Masz np. idiotów w teamie, trolli, przegrywasz bo ktoś trolluje i automatycznie spada ci mmr, co nie jest spowodowane dzięki tobie. Niech będzie taki ranking który dobiera Ci ludzi na podstawie rankingu, lp.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Te mmr jest zbędne, jak byłem jeszcze w brązie to spotykałem Goldy 1, teraz w Silverze 3 wylosowalo mi ostatnio Plat 2 :/ Gra powinna być po ligach, a nie po punktach których nawet nie znasz (op.gg to oszustwo)

928011413476457403957.png

Opublikowano

grałeś na euw, przeniosłeś się na eune i znów wróciłeś na euw w takim wypadku dywizja z euw zostaje bez zmian czyli przez ten okres na którym grałeś na east dywizja ciągle malała ze względu na nieaktywność lecz mmr zostało, innej opcji nie widzę - i nie jest to bug ani nic zależnego od riotu

Opublikowano

Nie przeniosłem się z EUW. Grałem ciągle na Eune. Teraz się przeniosłem.

Najlepsze jest to, że takie gry mam ciągle. Różnica jest taka, że w każdej grze soloq mam graczy gold II +. Raz był dV duo z gold II. Poziom dla mnie jest odpowiedni, gdyż trzeba trochę pomyśleć. Nie latać jak debil i zbierać kille bez farmy.

Najbardziej boli mnie ten czas, który straciłem na wbicie golda. A później wchodzenie wyżej i poprawianie mmr. Teraz grając w tym "zajebistym" silverze gram z ludźmi z wyższych lig niż na eune. To jest dla mnie nie logiczne.

Opublikowano

Nie przeniosłem się z EUW. Grałem ciągle na Eune. Teraz się przeniosłem.

Najlepsze jest to, że takie gry mam ciągle. Różnica jest taka, że w każdej grze soloq mam graczy gold II +. Raz był dV duo z gold II. Poziom dla mnie jest odpowiedni, gdyż trzeba trochę pomyśleć. Nie latać jak debil i zbierać kille bez farmy.

Najbardziej boli mnie ten czas, który straciłem na wbicie golda. A później wchodzenie wyżej i poprawianie mmr. Teraz grając w tym "zajebistym" silverze gram z ludźmi z wyższych lig niż na eune. To jest dla mnie nie logiczne.

wbij golda V i serie i cię da do golda III więc worth

ps mmr ssie albo ligi albo elo jak jest teraz ukryte

riot logic jak dobrze ze ponoc mmr ma byc znane w sezonie 4

­

Opublikowano

Ta, ja na Silverze I bez żadnych przenosin gram mida na Platyny III, i jak tu wygrać z nimi?

Trochę mogliby ogarnąć, bo raczej nie mam większych szans a przegrany mid = duży krok w stronę przegranej

To ~~~~~~ na supporta .

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...