1luki11 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam. Mam mały problem. Gdy wziąłem katarinę combo, która jest w bolu działąła, tylko że pod przyciskiem "Shift". Nie wiem pod którym przyciskiem jest harras. Pobrałem skrypt RYZE 4.8 jednak nie działa ( lub nie wiem pod którym przyciskiem), Pobrałem także SAC, tylko mi nie działa (lub nie wiem, pod którym jest przyciskiem). Pomógłby ktoś pod jakimi przyciskami się to kryje i dlaczego nie mam normalnie pod "Space" i "T". Oraz czy mógłby ktoś doradzić skrypt do Ryze dla użytkowników free? [email protected] Ten skrypot to Glory Ryze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Masz zwykłą europejską klawiaturę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1luki11 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Masz zwykłą europejską klawiaturę? Klawiatura to Easy Touch ET-890 [email protected] 7.01 Można prosić o jakieś wskazówki? Bo nie wiem co robić :/ A chciałbym pograć ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1luki11 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanosh. Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zwykły SBTW exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.