faniogorkow Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Szukam pluginu autorskiego na Gildie jestem skłonny zapłacić 70zł za taki plugin. Płatność PayPal, przelew, doladowanie, SMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciap123 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Plugin ? Może być np autorski skrypt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faniogorkow Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Taaa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiestooo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Polecam Ci skrypt UltimateClans by dzikoysk http://www.dzikoysk.net/ultimateclans-2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GGoldRock2k Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 chlopie za 70 zl to ty moze dostaniesz 30 linikiek kodu nikt ci nie zrobi plugin na gildie za 70 zykio prosze cie Takie tematy mnie rozwalaja dwa jest juz od tego temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciap123 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Skrypt mozna dostac za 70 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LinerPL Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Cena zależy od wymagań więc za 70 zł mógłbyś dostać. A skrypt to można kupić taniej niż plugin pewnie za 30 zł ale nie opłaca się kupować skryptu wg mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trobol Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Napisz do mnie na GG: 33308816 Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondzio1127 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Pisz na mojego skype dam ci AUTORSKI PLUGIN NA GILDIE za 70 zl ;> skype:szpila48 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.