VereX. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Potrzebuje przed wyjsciem totsów zarobić 100k, na paczkę o wartości 100k. Chciałbym wreszcie trafić tosta :P Jak ktos nie chce sie dzielic swoim sposobem to PW A drugie pytanie to ocb z tym wskaznikiem NU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Im mniejszy wskaźnik NU tym więcej coins za mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VereX. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mam 0,8 to dobrze czy źle. Czekam jeszcze na odpowiedz na pytanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mam 0,8 to dobrze czy źle. Czekam jeszcze na odpowiedz na pytanie 1 0,8 czy 0,08? A jaką ilość meczy masz rozegranych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VereX. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 127 mam 0.80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 127 mam 0.80 To nie jest źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VereX. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Potrzebuje przed wyjsciem totsów zarobić 100k, na paczkę o wartości 100k. Chciałbym wreszcie trafić tosta :P Jak ktos nie chce sie dzielic swoim sposobem to PW A drugie pytanie to ocb z tym wskaznikiem NU Nadal nie mam odpowiedzi na 1 pytanie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Graj sezony online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W4rrock Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 To nie działa tak że w 2-3 dni zarobisz 100k.Zapomnij o tym.Wygrywaj ligę online lub turnieje Nic tu nie będzie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jojo1910xD Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jak chcesz zarobić to 100k to po prostu graj graj i graj albo handluj na aukcjach kupuj taniej a sprzedawaj drożej najlepiej po 2 rano handlować ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.