QBA_96 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 xxxx skan http://screenshooter.net/3614250/tbilmth Pozdro Mastick & all users -2k9 skan: http://screenshooter.net/3614250/tbilmth Pozdro Mastick & all users -2k9 usuwam bo już są ludzie parapety co nie wiedzą co to db Odnośnik do komentarza
The Naid Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 A ten znów próbuje czymś zaszpanować co każdy już ma. <facepalm> Odnośnik do komentarza
baran860 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 https://mega.co.nz/#!mJVVGT5Q!FwzfQ3H4gCtIjCLCDuv_bGR-GJEUKw5VKvnctQLHbXk skan: http://screenshooter.net/3614250/tbilmth Pozdro Mastick & all users -2k9 § 1. Kto zabiera w celu przywłaszczenia cudzą rzecz ruchomą, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. § 2. Tej samej karze podlega, kto bez zgody osoby uprawnionej uzyskuje cudzy program komputerowy w celu osiągnięcia korzyści majątkowej. Co prawda nie sprzedajesz go ale podlegasz pod ten paragraf. Odnośnik do komentarza
Tarien Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Beka z podludzi . Wychodzi source wszyscy się cieszą. Wychodzą mapki z Resthei płaczą żeby usunąć. No cóż, ponad kilkuletnia praca dziesiątek programistów jest mniej warta niż praca jakiś randomowych ludzi Odnośnik do komentarza
Metin2-Poland Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Beka z podludzi . Wychodzi source wszyscy się cieszą. Wychodzą mapki z Resthei płaczą żeby usunąć. No cóż, ponad kilkuletnia praca dziesiątek programistów jest mniej warta niż praca jakiś randomowych ludzi Tego source trzeba jeszcze potrafić użyć. Mapki sobie wgrają i happy, a beczą nie wiem z jakiego powodu bo source przy jakichś tam mapach wypada wiele lepiej. Odnośnik do komentarza
Ink™ Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 @Top Palnij sobie na czoło plakietkę z napisem "Jestem Debilem". Rozpowszechniajcie to jeszcze bardziej, a później się dziwcie, że YMIR może zacząć coś z tym robić na drodze prawnej... Te pliki nie powinny wylądować na żadnym forum, a osoba, która jako pierwsza je wrzuciła ma umysł 6 latka i zero wyobraźni. Dać na forum coś, co powinno zostać w kręgu kilku osób, to zaraz banda gimbusów (stan umysłu) zacznie to wszędzie wklejać. Idiotyzm i tyle. //Edit. Wyślij ten link jeszcze na maila YMIR... Odnośnik do komentarza
QBA_96 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 jebie mnie to kto będzie miał pliki... Z metinem skończyłem w 2k12. Beka z podludzi Odnośnik do komentarza
Tarien Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tego source trzeba jeszcze potrafić użyć. Mapki sobie wgrają i happy, a beczą nie wiem z jakiego powodu bo source przy jakichś tam mapach wypada wiele lepiej. Nie rozumiem co jest trudnego w skompilowaniu tego. @Top Palnij sobie na czoło plakietkę z napisem "Jestem Debilem". Rozpowszechniajcie to jeszcze bardziej, a później się dziwcie, że YMIR może zacząć coś z tym robić na drodze prawnej... Te pliki nie powinny wylądować na żadnym forum, a osoba, która jako pierwsza je wrzuciła ma umysł 6 latka i zero wyobraźni. Dać na forum coś, co powinno zostać w kręgu kilku osób, to zaraz banda gimbusów (stan umysłu) zacznie to wszędzie wklejać. Idiotyzm i tyle. //Edit. Wyślij ten link jeszcze na maila YMIR... Chcę zobaczyć jak YMIR działa z tym na drodze prawnej. Nie rozumiem czemu to miałoby pozostać w kręgu kilku osób, skoro link do tego jest publiczny. Odnośnik do komentarza
baran860 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 @Top Palnij sobie na czoło plakietkę z napisem "Jestem Debilem". Rozpowszechniajcie to jeszcze bardziej, a później się dziwcie, że YMIR może zacząć coś z tym robić na drodze prawnej... Te pliki nie powinny wylądować na żadnym forum, a osoba, która jako pierwsza je wrzuciła ma umysł 6 latka i zero wyobraźni. Dać na forum coś, co powinno zostać w kręgu kilku osób, to zaraz banda gimbusów (stan umysłu) zacznie to wszędzie wklejać. Idiotyzm i tyle. //Edit. Wyślij ten link jeszcze na maila YMIR... Polać mu! Skoro już to macie to lepiej by było na prv sobie rozsyłać zaufanym ludziom czy coś a nie upubliczniać. I pamiętaj: Bo przyjdą panowie z latarkami Odnośnik do komentarza
xemont Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ten source jest prawdziwy, jest to source serwera czy clienta? Odnośnik do komentarza
Tarien Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ten source jest prawdziwy, jest to source serwera czy clienta? Source DB i Game, czyli to jest pewnie binka. Odnośnik do komentarza
baran860 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ten source jest prawdziwy, jest to source serwera czy clienta? Tak, source serwer FreeBSD wersji 9.9.7 Odnośnik do komentarza
xemont Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Co to serwer "DB" ? i to są oficjalne plik które wyciekły? wszystko co wyciekło? Odnośnik do komentarza
baran860 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Co to serwer "DB" ? i to są oficjalne plik które wyciekły? wszystko co wyciekło? Heh i widzisz Tarien komu to dajesz? DB Jest odpowiedzialne za bazę danych w plikach serwerowych. Odnośnik do komentarza
Ink™ Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Chcę zobaczyć jak YMIR działa z tym na drodze prawnej. Nie rozumiem czemu to miałoby pozostać w kręgu kilku osób, skoro link do tego jest publiczny. Stał się publiczny przez głupotę osoby, która to rozpowszechniła i to nie czyni tego legalnym. To moim zdaniem nie powinno mieć nigdy miejsca. A gdzie Twoim zdaniem jest problem, by dobrać się do dupy komuś, skoro mają pełne prawa autorskie do tych plików i są dużą korporacją, która może sobie na to pozwolić? To nie jest skompilowany pliczek.. to cały source... Dziwi mnie, że MPCForum nie zezwala na publikowanie na forum programów i cracków, lecz nie ma nic przeciwko tego typu tematom. A później pobierają cały source osoby, które nawet nie wiedzą co to DB... parodia. Co to serwer "DB" ? i to są oficjalne plik które wyciekły? wszystko co wyciekło? Serwer DragonBall, taki gratis do plików Metina. Tak, w paczce są jeszcze 2 smoki i 3 martwe prostytutki... Odnośnik do komentarza
xemont Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Heh i widzisz Tarien komu to dajesz? DB Jest odpowiedzialne za bazę danych w plikach serwerowych. Nigdy nie tworzyłem serwerów metin2 wiec nie mam z tym doświadczenia, to nie znaczy ze nie potrafie programować. Odnośnik do komentarza
The Naid Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Stał się publiczny przez głupotę osoby, która to rozpowszechniła i to nie czyni tego legalnym. To moim zdaniem nie powinno mieć nigdy miejsca. A gdzie Twoim zdaniem jest problem, by dobrać się do dupy komuś, skoro mają pełne prawa autorskie do tych plików i są dużą korporacją, która może sobie na to pozwolić? To nie jest skompilowany pliczek.. to cały source... Dziwi mnie, że MPCForum nie zezwala na publikowanie na forum programów i cracków, lecz nie ma nic przeciwko tego typu tematom. A później pobierają cały source osoby, które nawet nie wiedzą co to DB... parodia. Serwer DragonBall, taki gratis do plików Metina. Tak, w paczce są jeszcze 2 smoki i 3 martwe prostytutki... Prostytutek akurat nie ma bo szukałem, no chyba, że dodał do paczki. Odnośnik do komentarza
baran860 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nigdy nie tworzyłem serwerów metin2 wiec nie mam z tym doświadczenia, to nie znaczy ze nie potrafie programować. Rozumiem, każdy kiedyś zaczynał. BTW. Ok, pokaż nam swoje prace. @Edit Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jak widać nie można tego dać do publicznej wiadomości. Albo poczekamy aż wszyscy ochłoną... Póki co nie warto żeby ten link widniał na forum. Sory queba :/ ex Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.