r3mox123 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Cześć . Tak jak w temacie . Nie mogę wejść na colorado tzn . Ładuje mi się 1/4 paska i pisze mi że infestation przestał działać .Już uinstalowałem gre 2 x i na steam jak i ściągłem z oficjalnej Strony , to nic resetowałem kompa i neta wszystko . Ale co najlepsze mogę grać tylkona Californi z czego mam tam 30 fps , I nie mozna lootu zbierać . Pomóżcie PRosze !!! Aha jeszcze jedno wyłanczałem anty virusa i to samo .Pozdrawiam r3moxplZgóry dzięki za każdą pomoc . Odnośnik do komentarza
Vaxus Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 @up. Niestety, albo masz malo ramu lub slaba karte graficzna albo to i to. Mapa Colorado jest bardzo zasobozerna. test Odnośnik do komentarza
Czaka. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Podaj specyfikacje komputera. Odnośnik do komentarza
MrwolfiMan Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Kolego nie pomyliło cos ci sie? Na cali wchodzisz , a na colo nie mozesz wejsc? Seems legit. Jeżeli jest na odwrót to masz za mało ramu conajmniej te 4 gb musisz mieć inaczej nie da rady. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
r3mox123 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja wchodze na californie bo nie moge wejsc na colorado ! a tak btw to mamProcesor : AMD fx 6100katra graficzna : Radeon hd 7770 Ram mam : 8gbSErio wszystko mi chodziJak nie wierzycie to zapraszam na stream : www.twitch.tv/r3moxplTam sprawdzice że streamuje cały czas californie bo na colorado nie moge Pisze mi że gra przestała działać Panowie prosze o pomoc . Chce już grać hehehe ! ^.^ Daje Lubie i coś takm temu ktory rozwiąze Odnośnik do komentarza
Taki KaWai<3 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Gdy odinstalowałeś grę usuwałeś też wszystkie składniki z nią związane? Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza
r3mox123 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jak co sciągam na nowo wszystko usunołem z tym z wiazane . Odnośnik do komentarza
r3mox123 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dalej nie działa .!. !! lol . CO może być przyczyną tego ? Odnośnik do komentarza
SubZero9921 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jaki masz Windows ? Odnośnik do komentarza
r3mox123 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Win 7 x64 . lol czemu mi colorado nie działa ?!! A działa california Tak jak na samej górze , Dalej mam coś takiego ze ładuje mi się 1/4 paska i pisze Program przestał działać nawet się bawiłem z zgodnościa systemów i kolejny raz to pobierałem ;/ . HELP ME PROSZE !! :c Odnośnik do komentarza
Czaka. Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Win 7 x64 . lol czemu mi colorado nie działa ?!! A działa california Tak jak na samej górze , Dalej mam coś takiego ze ładuje mi się 1/4 paska i pisze Program przestał działać nawet się bawiłem z zgodnościa systemów i kolejny raz to pobierałem ;/ . HELP ME PROSZE !! :c Colorado ma większe wymagania. Nie wiem czemu Ci się tak dzieje, komputera nie masz złego. Możliwe, że masz za wolny dysk. Ile wczytuje Ci się California? Odnośnik do komentarza
r3mox123 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Siemka , Jestem po formacie !! I wszystko dizała ładnie pięknie !! Temat do zamknięcia !! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.