Mad3j Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam posiadam skrypt IPB który działa ale jest nie legalny ale spokojnie FBI nie wpadnie ci do domu . Oraz bo napewno chcecie styl z MPCforum ( Deflection ) Linki niżej | | \/ SKRYPT: Kliknij aby pobrać SKAN: Kliknij aby zobaczyć skan --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- STYL: Kliknij aby pobrać SKAN: Kliknij aby zobaczyć skan --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- LICZE NA + ) Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tak! Wygwiazdkuje link, ale zostawie go w link do dl, pomijając to, że nie ma skanu. Great job! Odnośnik do komentarza
KoORNEL Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Hey , posiadam skrypt znalazłem go na stronie ********.** Mogę wam podać link z pobraniem go ZA PROBLEMY NIE ZE MNA! LIKE + http://speedy.sh/QGSZZ/IPBmafia.Ru-Invision-Power-Board-3.4.2-ENG-Nulled-1.zipStyl MpcForum ( Deflection ) Kliknij aby pobraćTeraz IPB ja prawo podać cie do sądu za udostępniania nielegalnego Oprogronowania. Ty go udostępniasz więc ty odpowiadasz za wszystkie osoby, które pobrały nulled. P.S. Pierwsza lepsza osoba może cie zglosic do IPService P.S. Napewno są luki albo i virusy, nie ma skanu. Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie. Odnośnik do komentarza
Mad3j Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 No edytowałem no i macie skan Odnośnik do komentarza
KoORNEL Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dałeś siana strony speedy.sh. Daj skan na virustotal.com, chyba ze jest virus. Zdajesz sobie sprawę że jak ktoś postawi na tym forum to ty przejmujesz 75% winy. Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie. Odnośnik do komentarza
Betros Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dałeś siana strony speedy.sh. Daj skan na virustotal.com, chyba ze jest virus. Zdajesz sobie sprawę że jak ktoś postawi na tym forum to ty przejmujesz 75% winy. Prosze nie baw sie w moderatora . Wystarczyło wysłać raport Co do tematu to nie wrzucamy nulledów na forum . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.