Adidas0069 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam. Czy może mi ktoś powiedzieć czy nie ma jakiś problemów z fiberhostem, gdyż cały czas miałem serwer prawie full, a na drugi dzień już 0 osób. Widziałem, że kilka osób próbuje wejść, lecz momentalnie wychodzą, jak by ich wywalało.Wyskakuje takie info: [13:31:06 INFO]: QerT12 lost connection: Disconnected [13:31:06 INFO]: QerT12 left the game. I ogólonie zatrzymał mi się czas na serwerze, czyli do końca serwerów (bo mam 2) jest tyle samo dni, co było 4 dni temu Nie wiem, czy to jest powodem czy co? Gracz zgłosił, ze go coś wywala, a w konsoli pokazał się komunikat: [13:43:05 INFO]: Cris_ lost connection: Internal Exception: java.io.IOException: Połączenie zerwane przez drugą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeQUK Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam. Czy może mi ktoś powiedzieć czy nie ma jakiś problemów z fiberhostem, gdyż cały czas miałem serwer prawie full, a na drugi dzień już 0 osób. Widziałem, że kilka osób próbuje wejść, lecz momentalnie wychodzą, jak by ich wywalało. Wyskakuje takie info: [13:31:06 INFO]: QerT12 lost connection: Disconnected [13:31:06 INFO]: QerT12 left the game. I ogólonie zatrzymał mi się czas na serwerze, czyli do końca serwerów (bo mam 2) jest tyle samo dni, co było 4 dni temu Nie wiem, czy to jest powodem czy co? Gracz zgłosił, ze go coś wywala, a w konsoli pokazał się komunikat: [13:43:05 INFO]: Cris_ lost connection: Internal Exception: java.io.IOException: Połączenie zerwane przez drugą stronę Problemy hostingu z laczem, radze to zglosic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodu1223 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zglos do Adminow muse ci to naprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiestooo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Robiłeś coś z serwerem ? Wgrywałeś jakieś pluginy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciap123 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Albo wina pluginu albo problem z hostingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adidas0069 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wszytko było ok, do czasu, gdy wgrałem Combattag, lecz już go odinstalowałem, ale i tak graczy niema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboGroszek18 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mmiałem ten sam problem. Tylko u mnie po uuruchomieniu serwera zanikalo polaczenie - na panelu bylo ze serwer online - a w grze wywalało polaczenie z tym samym powodem, co u ciebie. Podobno to naprawili, u mnie juz jest wszystko ok, nie wiem jak u ciebie. Ale jak ci jeszcze nie działa - spróbuj przenieść pluginy na kompa - odpal serwer na minecraft_server i zobacz czy jest Ok Zapraszam na mój serwer 1.7.x: mc.turbogroszek.pl Wejdź, nie pożałujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamxD9 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 pewnie abraklo ci pamieci i automatycznie serw wywalil wszystkich graczy ja tak mialem, ale od czasu kiedy dokupilem wiecej pamieci jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.