michu606 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 SIemka. Jak w temacie, ETS2 strasznie mi się zacina, wygląda to jak pokaz slajdów ;d dziwi mnie to bo jakiś rok temu na tym samym laptopie wszystko działało płynnie. Lenovo ideapad y530 Windows 8 64bit Dual Core T4200 2GHz3Gb RAM DDR3 GeForce 9600M GS Jak ostatnio gra działała miałem win 7 64 bit ale to chyba nie powinno aż tak zmieniać płynności ? Da rade coś z tym zrobić ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalmonika Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jeżeli działało lepiej na 7 to usuń (za przeproszeniem) pan 8 z kompa i wyp##rdol w kosmos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu606 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Narazie robię porządek na kompie programem tuneupe, teraz defragmentacja, wlaczylem turbo mode, zobaczymy czy cokolwiek to da. Jak nie to 8 leci w przestrzeń :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciap123 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Miałem coś podobnego jak miałem odpiete sterowniki od karty graficznej w lapku moze to sprawdz ;D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu606 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Po oczyszczeniu lapka i włączeniu gry przez game boostera dalej to samo. Instaluje win 7, macie jakieś programy pomagające w "osiągach" gier, które warto wgrac na czystego Windowsa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawciomistrz Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 ja ci pomoć mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu606 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 ja ci pomoć mogę Jak ? Sprawdź pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawciomistrz Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 jak używasz komunikatora np gg to sie gra zacina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDrakula Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Mam podobnego lapka, może trochę lepszego i też mi się tnie, ale dopiero na ustawieniach "Średnie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famasky Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Windows 8 jest powodem ścinania się zachęcam cię do zainstalowania Windowsa 7. I również możesz pobrać program Game Booster 3 pomaga mi ten program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawciomistrz Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 musisz tak jak ja napisałem wykonać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duże Pe Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Sprawdź ile masz fpsów, oraz zaktualizuj kartę graficzną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiemusVip Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Game Booster polecam, oraz NVIDIA GeForce Experience - jest to program przez który możesz zaktualizować sterowniki karty graficznej, oraz opcja taka ; wyszukuje ci gry zainstalowane na komputerze, i dzięki temu programowi możesz je zoptymalizować. Optymalizuje Ci tak, aby gra ci chodziła płynnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawciomistrz Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 to ustawcie gre jak włańczacie na standardowych ustawieniach i sprawdzcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoXo888 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Tak jak inni radzą zainstaluj win 7 CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz GPU: Nvidia GeForce 8600 GT RAM: 2 GB HDD: SEAGATE 75 GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackBurn96PL Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Ale dlaczego mi się tnie skoro ma Intel graphs HD 4600 i mam 2 Gb pamięci z ramu grafiki a i tak na minimalnych ledwo chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pb14 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Laptop i zintegrowana grafika. Wszystko jasne. Tak samo Win8 totalne gówno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James1919 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 @michu606 po pierwsze zainstaluj win 7 po drugie jak już to zrobisz to kliknij prawym na ets 2 i zobacz czy masz tam takie pole "uruchom z procesorem graficznym" jeśli masz i pojawią ci się dwie opcje Procesor Nvida o wysokiej wydajności Zintegrowana karta graficzna Jeśli masz domyślne przy zintegrowanej to musisz albo zmienić domyślny na tą nvide lub po prostu kliknąć na Procesor Nvida ( tylko że będziesz musiał za każdym uruchamianiem to robić) Tak czy tak wątpię by to było przyczyną bo nawet jeśli masz dwie grafiki (dedyk/integra) to ETS 2 powinien domyślne odpalać się z karty dedykowanej ( ale wolałem przytoczyć taką możliwość ) Oprócz tego zainstaluj Gamebooster powinno to coś dać (tylko że po zainstalowaniu musisz zrobić konto z tego co pamiętam. No chyba że już masz ) Potem dodaj grę do GameBostera i sprawdź czy problem nadal występuje Cześć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackBurn96PL Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Nie ma takiej obcji gdyż PC może korzystać tylko z jednej karty graficznej a więc z procesora albo tzw dodatkowej ( zęwnetrznej ) typu Nvidia/Amd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pysio90 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 na 8 sobie nie pośmigasz ja mam 8 i to samo ; / miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronika91 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 miałam na win 8 zainstalowane ale wgl mi nie podszedł ten system to teraz gram na win 7 na najwyższych i śmiga jak głupi american horror story serial tvpuls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.