Enduragom Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jakie auto możecie polecić do 6695 sb ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinn Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Za tą kwotę najlepiej kupić Nissana NISMO lub Porsche 911 GT2 (997). Z niższych klas warto mieć Toyotę MR2 za 2100 SB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduragom Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 ok dzięki nismo i porsche już mam a nad toyotą się zastanowię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheVolume Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 ok dzięki nismo i porsche już mam a nad toyotą się zastanowię Bierz bez zastanowienia, nawet 2 sztuki, gdyż jest to król klasy C i B. Na wyprzedaży cena tego auta wynosi 1.200 SB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Możesz również poczekać na Pagani Zonde F,króla klasy A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ducorable Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja bym może troche poczekał z wyborem bo nie wiadomo co zrobią ci idioci jak wrócą z wakacji podobno mają sie "wziąść" za całą gre z kopyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo984 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Polecam Porshe 911 gt2 997 , albo poczekaj jak bd wyprzedaż Pagani zondy F , oraz cinque. klasa A - porshe 911 gt2 997 , Pagani zonda F klasa S - Pagani zonad Cinque Albo kupuj odrazu 2x toyote mr2 koky na klasy D,C,B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.