Juri. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Cze, mam starego lapka HP Compaq 6720s. Ma on bardzo dziwnego biosa. Przeszukałem google i nie mogłem znaleźć poradnika jak zbotować płytę, ponieważ chce zrobić format dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanGP Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Masz żle nagraną płyte? ;D A jak upierasz sie ze jest nagrana dobrze to podczas włączania naciśnij F12 i będzie takie menu :_: I wybierz cd/floppy itd.. W końcu odpali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 przy starcie pisze jaki klawisz nacisnąć by wyszło menu botowania z napędami , łownie ESC, F10 albo F12 nie zaszkodzi jak sobie sam sprawdzisz wszystkie klawisze funkcyjne jest ich aż 12 If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Masz żle nagraną płyte? ;D A jak upierasz sie ze jest nagrana dobrze to podczas włączania naciśnij F12 i będzie takie menu :_: I wybierz cd/floppy itd.. W końcu odpali. Nagrywarka i płyta jest dobra, przed próbą instalacji na moim kompie była instalowana na innym. Z nagrywarką też nic nie mam, bo gry z płytki bez problemu instaluje. Co do f12 próbowałem i nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 f5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 esc nic nie robi, f10 uruchamia coś do biosa podobnego, ale to nie jest bios, f12 to samo. Inne klawisze nic nie robią. Mam ustawione USB CD-ROM - Firts Mimo to nic się nie włącza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasteczkoMen Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 albo: http://wirtualny-wojownik.pl/jak-zainstalowac-windows-7/#instalacjawindows5 dla mnie najprościej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 f5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 f5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CODER_BEST Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Polecam sprawdzony sposób. Możesz a) uruchamiać ponownie laptopa i za każdym razem wciskać inny przycisk "Fx" b ) wcisnąć wszystkie na raz Opcja b zawsze działa tylko potem nie wiadomo, który to był Wyskoczy ci okienko z wyborem źródła będzie pewnie dysk i cd-rom... Albo możesz w biosie przestawić bootwanie na cd-rom w pierwszej kolejności. Masz pytanie? A może jakiś problem? Pisz śmiało na adres: [email protected] odpowiadam zanim zdążysz wysłać email O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Juri.
Cze, mam starego lapka HP Compaq 6720s. Ma on bardzo dziwnego biosa. Przeszukałem google i nie mogłem znaleźć poradnika jak zbotować płytę, ponieważ chce zrobić format dysku.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.