#-Neo-# Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Siemka podacie jakiś dobry build na neith ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
'Harper Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zaczynasz z:Następnie kupujesz:Później masz do wyboru:sprzedajesz pierwszy item i kupujesz to:Oczywiście titans bane/jotunns wratg i deathbringera możesz ze sobą miejscami zamienić.@Baksiu, moje przeoczenie, chodzilo mi o tą drugą odmiane rage, ale nie chce mi sie juz tego zmieniac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksiu Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Miltinka, ja bardziej polecałbym malice, a niżeli rage. Więcej % na kryta, a na tym przecież bazuje adc w late game. poniewieramy się czlowieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endymion Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zwykły Rage jeżeli nastakuje się to ma więcej % na krytyk jbc. Jednak uważam, że malice jest lepszy gdyż to pewniejszy % na kryt niż w przypadku malice. Osobiście zamiast niebieskiej pałki kupiłbym bloodforge, ale to Miltinka ma X na Neith więc jej słuchaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azvell Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zwykły Rage jeżeli nastakuje się to ma więcej % na krytyk jbc. Jednak uważam, że malice jest lepszy gdyż to pewniejszy % na kryt niż w przypadku malice. Osobiście zamiast niebieskiej pałki kupiłbym bloodforge, ale to Miltinka ma X na Neith więc jej słuchaj. #usuń_to Według mnie build na Neith powinien wyglądać tak: Potem sprzedajesz Death Tolla Zamiast fatalisa można kupić bloodforge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endymion Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Azaell (jeżeli o to Ci chodzi), zwykły rage wystackowany to 80% na krytyk, chyba że źle rozumiem pasywkę tego itemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azvell Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Azaell (jeżeli o to Ci chodzi), zwykły rage wystackowany to 80% na krytyk, chyba że źle rozumiem pasywkę tego itemu. Deathbringer z malice daje 90% a Rage z Deathbringerem daje 80% (co jeden basic dostajesz stacka do rage'a który daje +10% czyli aby dostać 100% trzeba walnąć 2 basici, wychodzi na to, że z malice i death na start masz większą szanse walnąć crita ;]]]). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endymion Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 20+40=60 matematyku Rage chyba na metcurego będzie lepszy niż malice, ale ja gram pare miesięcy to się nie będę kłócić bo mogę się mylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szugones Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 20+40=60 matematyku Rage chyba na metcurego będzie lepszy niż malice, ale ja gram pare miesięcy to się nie będę kłócić bo mogę się mylić według mnie z doświadczenia stwierdzam, że malice jest lepszy niż rage Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worlon Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 malice jest lepszy niż rage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.