deren1997 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam, Tak jak w temacie jaki hosting polecacie pod forum cs'a ? Z góry dziękuje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiba122122 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 xaa.pl (proserwer) - hosting sms. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweu. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Również polecam xaa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deren1997 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 To muszę się jeszcze zapytać ile miejsca ( gb) potrzebne jest gdzieś pod takie forum bo tą są różne oferty od 500mb do 10gb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oidzek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 proserwer to gunwo, wystarczy ci darmowy ct8.pl ale to doradzilbym dopiero wtedy jak masz domene bo wtedy ludzie beda widziec ze masz forum na darmowy hostingu Ct8 wystarczy na 100% bo jest chyba nawet lepszy niz pakietu za 3 czy 5zl na proserwer ale ja masz zamiar cos jeszcze dorobic to polecam tez np. unixstorm Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elAzra3L Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Xaa.pl Domena na rok za 0 zl na az.pl Pomogłem? Daj Lubię To ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba031 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Hostinger.pl Pomogłem??? . Jeśli tak to daj +++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentos10 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 radziłbym CI wziąć domenę na 1and1.pl za darmo, zakupić serwer WWW na Fiberhost.pl za 3.69zł miesięcznie i podpiąć. ja tak posiadam i mi bardzo dobrze chodzi. http://cs-boster.pl/blog/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.