Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak to ustawic

aliv1822

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzis oglodalem Dyrus jak gra mundo i podczas jego rzucania Q zobaczylem ze on niema tak jak ja strzalki gdzie rzucic Q ylkot on ma Wokolo siebie zasieg rzutu Q wie ktos moze jak to ustawic ?

Opublikowano

Niewiem czy masz po PL czy ANG ale wciskasz Esc potem pierwsze co masz to ustawienia klawiszy i nad klawiszami powinienes miec 2 tabelki na ktorych jest napisane "Normal Cast" i "SmartCast" kliknij na SmartCast i Save ;)

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

klikalem w oba i niema czegos takiego co ja chce :D chodzi mi o to ze jak np Katerina ma Q i jest taki krag i wystarczy ze kliknie na postac i samo leci a jak kliknolem ktorego z tych to owszem tam gdzie mialem myszke to mi rzucal a mi chodzi o ten krag:D

Opublikowano

W takim razie zaznacz sobie w ustawieniach klawiszy opcje ktora znajduje sie na samym dole. cos z Range indicators i powinno pokazywac tylko zasieg skilla

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

jak w to kliknolem to nic sie nie zmienilo nadal mam ta strzalke np u mundo:D

Wiem o co ci chodzi, też to miałem, całkiem przypadkiem wpadłem na to, jak się bawiłem przy samrt castach, musisz wejść w ustawienia interfejsu i będziesz miał podpunkt "Umiejętności" tam będziesz miał zaznaczony takie coś jak "Pokaż trajektorię umiejętności" czy coś takiego i to odznaczasz i zapisujesz. Gotowe.

Opublikowano

Jak chcesz tak zrobić na wszystkie spelle, to wejdź w options>hotkeys>quick cast all.

Aczkolwiek jesli chcesz tylko jeden spell tak zrobić (np. Q) wejdź w options>hotkeys>i kliknij w tą taką 'błyskawice', jak stanie się podświetlona to już nie będziesz miał tych strzałek.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Jeszcze dodam że niektóre skile lepiej nie ustawiać na smartcast bo jest to tylko utrudnianie sobie gry najlepiej zobaczyć na jakie skile smartcasty dobrze działają a na jakie są po prostu zbędne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...