dahaka8888 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witajcie. Słyszeliście coś ostatnio o nowych kuponach? Podobne losowo użytkownicy dostają kupony na e-mail i mogą się nimi dzielić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dahaka8888 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Działa:] Co prawda twój kupon już nie działa... ale faktycznie jak wyśle sie sms z tymi danymi do dostajesz kupon. Sceptycznie wysłałem ten za mniejsza kwotę bo wydawało mi się że komuś innemu doładuję konto, tylko troche długo czekałem na kupon. A tu proszę dostałem smsem kupon który jak wprowadziłem to ładnie doładowały sie monety i jeszcze dostałem meila od bigpointa potwierdzającego wykorzystanie kuponu, co znaczy że nie można go ponownie wykorzystać :/ Z drugiej strony ciekawe dlaczego BP nie afiszuję się nigdzie tą ofertą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkozi Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie wiem jak to jest, na 20 osób w naszym bractwie tylko dwie w tym ja, osoby dostały wiadomość na pocztę z tą "ofertą". Podzieliliśmy się z nią z resztą bractwa i im również wszystko dobrze działało. Może tu tkwi tajemnica, że pierwszego dnia każdego eventu 1/4 graczy pisze ci że już event zrobiła. Bo tak naprawdę jedno doładowanie takie to prawie zrobiony event :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ColdHeart Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dzieki wielkie napewno skorzystam ! Na jakim serwie gracie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dahaka8888 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ja na Grimmagu, tylko że długo miałem przerwe i teraz mam słabe eq, plusem jest że wiele się zmieniło na lepsze w tej grze... a ja sie nie powstrzymałem i jeszcze dokupiłem sobie monet z tej oferty, choć martwiłem się bo czekałem aż mi odeślą kupon dobre 15 min :] Nie ma to jak darmowe mroczne monety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkozi Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Coś mi się wydaję że te kody mogą być już nieaktualne bo rano wysłałem i do tej pory nic nie dostałem :/ Więc polecam nie korzystąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ColdHeart Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Tym co padli ofiara oszustwa polecam wykorzystac opcje Pomoc Techniczna ktora mozna znalezc przy doladowywaniu Mrocznych Monet na konto "więcej?" i tam mamy po prawej przy Polskiej fladze Pomoc Techniczna. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkozi Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zglsilem.... do tej pory nic nie otrzymalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korses Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 kupony nie wiedzałem ze sąś kupony wiec trzeba się zgłoszić :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.