Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Banowanie za KamerModa

anubis331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio postanowiłem znowu pograć sobie na PLu, tym razem ułatwiając sobie nieco rozgrywkę :P Nurtuje mnie kilka rzeczy nt. używania botów i cheatów.

1. Czy można dostać bana za samo logowanie się z launchera Kamera, nie używając żadnych opcji hacka?

2. Czy można dostać bana za używanie speedhacka itp. ale w granicach możliwych do osiągnięcia bez używania go (np. mam 100 szybkości biegania a biegam ze 130)

3. Jak wygląda banowanie teraz? Dawno nie grałem, kiedyś banowali na emaila. Mogą teraz zbanować wszystkie konta które logowały się na moim IP, a może wygląda to jeszcze inaczej?

4. W jaki sposób przekazywać np. małże z fishbota na główne konto, żeby nie mogłoby one uznać za powiązane i zbanowane?

Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Opublikowano

Już Ci podpowiadam z doświadczenia

1. NIE MOŻNA DOSTAĆ BANA

2. Możesz dostać bana, ale szansa jest równa zeru.

3. Teraz również banują na e-maila, nick postaci, nazwa postaci, a jeśli chodzi o bany na IP to jest taka opcja, ale jej już nie stosują, bana dostajesz na konto na którym Ci go wykrył system bądź administracja.

4. Normalnie przekazuj poprzez handel.

Odpowiedzi w 98% poprawne uwierz :)

Wiadomo że jak widzisz admina to najlepiej zwiać z tego miejsca :P

Opublikowano

3. Teraz również banują na e-maila, nick postaci, nazwa postaci, a jeśli chodzi o bany na IP to jest taka opcja, ale jej już nie stosują, bana dostajesz na konto na którym Ci go wykrył system bądź administracja.

Wiadomo że jak widzisz admina to najlepiej zwiać z tego miejsca :P

Na 100% ?

Opublikowano

a co do speed hacku to tużo ludzi nie kuma jak on dizala inni gracze nie widzą tego przyspieszenia on działa tak że bot chodzi na skróty i czasami przechodzi przez budynki więc bana można łatwiej wyrwać ale są nikłe szanse

fajną opcją w bocie jest otworzenie mapy i wskazanie miejsca gdize chcemy sie tepnąć na mapce i naciśniecie Shifta

osobiście wypróbowałem na kompach co metin chodz bez ściny to tepa na wybrane miejsce na mapie a tam gdzie zacina to tepa np o połowę którcej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...