YOKYO Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam! Chodzi mi o Sale ktory ma sie zaczac dzisiaj a dokladnie juz powinien byc dostepny jednakze go niema... Czy sa jakies problemy z serverami o ktorych nie wiem czy co? Na sale powinna byc Nami, Ezrael i Malphite/ Panda Teemo, Piltover Customs Blitzcrank i Vandal Brand. Rotacja jest jednakze Sale brak postacie nie posiadaja znizki nawet w zakladce Champions/Skins. Za info beda LIKE IT ;] Pomoglem daj LIKE IT ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MorN Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wyprzedaż zawsze wchodzi później, może wejść nawet o 18, raz tak było : d To nie problemy serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOKYO Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wyprzedaż zawsze wchodzi później, może wejść nawet o 18, raz tak było : d To nie problemy serwera Pierwszy raz o tym slysze ;/ widac za krotko gram, poniewaz zawsze byla od samego rana kolo godziny 8.00 Edit: Zeby nie zakladac nowego tematu to z innej beczki pytanko... Czy tym papierowym ezem mozna jakos zjechac przeciwne adc? Poniewaz za kazdym razem jak trafiam go na linni to jest easy game. Jego W i R maja przeliczniki AP a Q i E ad wiec trinity go pod buffyje? Pomoglem daj LIKE IT ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FullMix Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zbuduj go pod trochę AP i trochę AD, wcześniej był popularny tzw. blue ezreal najlepszy build używany w większościach gier na niego, wpisz w google "blue ezreal build" i na pewno znajdziesz, ja nie chce już refilnkować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjLonerin Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Osobiście uwazam, iż budowanie Eza pod "Blue" jest bezsensowne po nerfie lizarda. W early starasz się farmic jak najlepiej i poke'owac przeciwnika z Q, nie wdajesz się w niepotrzebne fighty chyba, ze jesteś pewny swojej sytuacji. W tf'ach jeśli przeciwnicy są ustawieni w dogodny dla cb sposób, rzucasz ul ta jeśli nie to trzymasz go aby dobic, kktóregoś z przeciwników. Zwykle skladam Eza w ten sposób: -berki -Triforce -Bt -LW -Infinity -GA W niektórych grach oplacalnym jest kupić w early kropelke, a nastepnie zamienić ją na manamune, zamiast infinity. Ja zwykle robie tak jeśli drużyna jest "Poke team'em" (nidalee, jayce itp.) Gram Ezem od bardzo dawna i wiem, ze i build i sposób grania sprawdza się przeciwko każdemu przeciwnikowi Gram w League of Legends Jeśli w czymś pomogłem daj + A jeśli w czymś mogę pomóc w sprawie LoL to napisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk3n Panda Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ez jest adc który ma bardzo dobry positioning , czasami nie działa on zbyt dobrze w odpowiedniej kompozycji teamu.Na pewno można nim ograć przeciwnego adc ze względu na jego bardzo dobre early game z agresywnym supportem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOKYO Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dziekuje za odpowiedzi Sensowne odpowiedzi zostaly nagrodzone /close Pomoglem daj LIKE IT ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.