WezyrPL Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Siema niedawno zostałem okradziony z eq itp wiec mam podejzenia że posiadam Key Loogera skanowałem anty wirem wykrywało kilka wirusow usunołem je ale nie jestem pewien czy pozbyłem się tego gówna macie może sprawdzony jakiś program do wykrywania tego typu plikow ??? [10]-Postów [80]-Postów [640]-Postów[20]-Postów [160]-Postów [1280]-Postów[40]-Postów [320]-Postów [2560]-Postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastick Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Po 1: http://www.mpcforum.pl/topic/1083694-tut-jak-sprawdzic-czy-nie-mamy-keyloggera/ Po 2. Warto zrobić formata i mieć pewność, że masz czystego kompa. Używać jakiegoś skomplikowanego hasła :P ex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaterchater Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Siema niedawno zostałem okradziony z eq itp wiec mam podejzenia że posiadam Key Loogera skanowałem anty wirem wykrywało kilka wirusow usunołem je ale nie jestem pewien czy pozbyłem się tego gówna macie może sprawdzony jakiś program do wykrywania tego typu plikow ??? zrób full skan: malwarebytes anti-malware + dr.web cureit warto też zrobić logi otl i wstawić na forum na którym je sprawdzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BayeRxPompa Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 A następnie zainstaluj dobrego antywirusa. Moje typy to: - AVG - Bitdefender - 360 Internet Security Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaka. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Bardzo dobry antywirus. http://www.dobreprogramy.pl/AVG-AntiVirus-Free-Edition,Program,Windows,13206.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastick Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Serio uważacie AVG za "bardzo dobry"? Jak dla mnie to największy syf :/ ex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciap123 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Darmowy czy masz zamiar kupywać Polecam Avasta jako wersje darmowa albo microsoft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaka. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Serio uważacie AVG za "bardzo dobry"? Jak dla mnie to największy syf :/ Według mnie jeden z najlepszych. Ostatnio zainstalowałem Microsoft Essentials z ciekawości, ale według mnie AVG sprawuje się lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jsdev Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jak ktoś wcześniej wspomniał możesz użyć MBAM i może TDSSKillera od Kasperskiego, co prawda pod rootkity jest, ale może coś ciekawego Ci wykryje. Najlepiej skanować z płytki live, bo wykrycie czegoś z poziomu Windowsa może okazać się trudne, a czasami wręcz niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Essentials daje dupy, Microsoft programy zabezpieczające ma chujowe. Ale zgodze sie z jednym, AVG koks i tego też polecam. Jak nie, to może klasycznie avast albo kaspersky? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKKF POLECANY Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Avast najlepszy NO SIEMKA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.