GANG3STER Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Siema. Mam mam 4GB ramu w kmpie i chcę dokupić kolejne 4 .. 1333MHz i jak kupię innej firmy to coś robi? W kompie mam patriota a jak kupię np good rama ? Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calme Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nic. Normalnie będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocki star12 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Na poczatek podaj model plyty potem trzeba wywnioskowac jaki typ DDR to jest. 1333mhz to ddr3 a tobie do plyty glownej moze nie wejsc dla tego warto sprawdzic. Panie up nie wprowadzaj w blad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 skoro nie pyta o to i nie pisze jaką ma pamięć to wie dobrze jaką ma problemem jest płyta główna czy mu obsłuży więcej niż 4 Gb If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GANG3STER Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Płyta da radę 16gb więc spoko. To juz wszystko wiem dzięki macie + Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.