Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Wiekszy armor

damen222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!

Mam pytanie jak zwiekszyc armor ?? Wiem jest ubranie bojowe co daje 30 ale czy jest cos jeszcze bo nie widzialem , sa same rzeczy co daja jakies punkty szczescia.

bez linków wychodzących.

Opublikowano

No tak jest tam co jakis czas losowanie , ale i tak nie ma tam itemow co daja armor tylko punkty szczescia. A widac , ze sporo graczy ma jakby wiekszy armor poniewaz trzeba nieraz wsadzic w nich caly magazynek a ja czesto padam na pare strzalow....

bez linków wychodzących.

Opublikowano

No tak jest tam co jakis czas losowanie , ale i tak nie ma tam itemow co daja armor tylko punkty szczescia. A widac , ze sporo graczy ma jakby wiekszy armor poniewaz trzeba nieraz wsadzic w nich caly magazynek a ja czesto padam na pare strzalow....

Może Vipy Spripy ? sam grałem jest to bardzo uciążliwe że ty padasz jak szm*ta do podłogi a w nich to trzeba tyle wyładować ...

Opublikowano

No wlasnie o to mi chodzi :D To jest wkur... , ze masakra :D Nie no nie mam zamiaru kasy ladowac w gre :)

Wiadomo Wiadomo szkoda marnować kasy i do tego na darmową gre

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...