damen222 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam !! Mam pytanie jak zwiekszyc armor ?? Wiem jest ubranie bojowe co daje 30 ale czy jest cos jeszcze bo nie widzialem , sa same rzeczy co daja jakies punkty szczescia. bez linków wychodzących. Odnośnik do komentarza
SubZero9921 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Podajże że możesz sobie losować itemki Odnośnik do komentarza
damen222 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 No tak jest tam co jakis czas losowanie , ale i tak nie ma tam itemow co daja armor tylko punkty szczescia. A widac , ze sporo graczy ma jakby wiekszy armor poniewaz trzeba nieraz wsadzic w nich caly magazynek a ja czesto padam na pare strzalow.... bez linków wychodzących. Odnośnik do komentarza
SubZero9921 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 No tak jest tam co jakis czas losowanie , ale i tak nie ma tam itemow co daja armor tylko punkty szczescia. A widac , ze sporo graczy ma jakby wiekszy armor poniewaz trzeba nieraz wsadzic w nich caly magazynek a ja czesto padam na pare strzalow.... Może Vipy Spripy ? sam grałem jest to bardzo uciążliwe że ty padasz jak szm*ta do podłogi a w nich to trzeba tyle wyładować ... Odnośnik do komentarza
damen222 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 No wlasnie o to mi chodzi To jest wkur... , ze masakra Nie no nie mam zamiaru kasy ladowac w gre bez linków wychodzących. Odnośnik do komentarza
SubZero9921 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 No wlasnie o to mi chodzi To jest wkur... , ze masakra Nie no nie mam zamiaru kasy ladowac w gre Wiadomo Wiadomo szkoda marnować kasy i do tego na darmową gre Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.