E69 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Siema,mam dziwny błąd na każdej mapie otóż są one puste,tylko npc są. Pokaże to na ss: syser jest cały zaje*bany jak by nic z Property nie czytało: syser: (jest tego trochę więc dałem na wklej.to) http://wklej.to/nPwDb Liczę na pomoc,daje lajki 2) To mam pytanie. Otóż chodzi o mapy,jak jest ponad 30 to trzeba nowy folder z mapami zrobić itp,więc do tego mam pytanie otóż o co chodzi z tym folderem,mógłby ktoś to mi wyjaśnić ?? Z góry dziękuje i liczę na dobre odpowiedzi i szybką pomoc :P Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę! Odnośnik do komentarza
baran860 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Pewnie packer zjebał Ci property, ten bez xml'ki tak ma. Podmień kopie zapasową i pakuj tym od terenzo. Odnośnik do komentarza
E69 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Teraz śmiga/ Jak by ktoś mógł, napisać coś w sprawie punktu 2 :P Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę! Odnośnik do komentarza
Migren Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 na kazdy channel jest 32 mapy max jak chcesz więcej to albo diffem zwiększyć tą ilość lub zrobić jeszcze jeden kanał podobny do tego 99 Odnośnik do komentarza
The Naid Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 na kazdy channel jest 32 mapy max jak chcesz więcej to albo diffem zwiększyć tą ilość lub zrobić jeszcze jeden kanał podobny do tego 99 Dif na zwiększenie zakresu map nie działa dlatego robi się podchannele. Odnośnik do komentarza
E69 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 to ilość map sprawdza się w configu każdego chanelu ?? W index_map czy coś takiego ?? Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę! Odnośnik do komentarza
The Naid Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 to ilość map sprawdza się w configu każdego chanelu ?? W index_map czy coś takiego ?? MAP_ALLOW w configu channela. Odnośnik do komentarza
E69 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dobra dzięki wielkie Temat do zamknięcia. Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.