Przeterminowany Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 witam niedawno zacząłem przygodę z wt. Zagrałem parę bitw realistycznych i oto moje pytanie czy jest sens grac na myszy i klawiaturze nie zamierzam narazie kupować joisticka a gra mi się spodobała. Czy grając na m+k mam szanse osiągnąć jakieś wyniki w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatumboba Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Przy odpowiednim pokombinowaniu przy czułości jest to możliwe. Mam dwóch bardzo,bardzo doświadczonych kolegów z Ił-2 Stumovika. Jeden z nich zaczął latać FRB na myszce i klawiaturze. Udało mu się ogarnąć to jakoś i latał tak przez jakiś czas,ale to było tylko żeby udowodnić,że się da. Nie jest to wygodne. A już na pewno nie dla świeżej osoby. Zejdź o poziom niżej na bitwy historyczne. Tam też jest w miarę realistycznie,a na myszce bez problemu będziesz osiągać najlepsze wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Przy odpowiednim pokombinowaniu przy czułości jest to możliwe. Mam dwóch bardzo,bardzo doświadczonych kolegów z Ił-2 Stumovika. Jeden z nich zaczął latać FRB na myszce i klawiaturze. Udało mu się ogarnąć to jakoś i latał tak przez jakiś czas,ale to było tylko żeby udowodnić,że się da. Nie jest to wygodne. A już na pewno nie dla świeżej osoby. Zejdź o poziom niżej na bitwy historyczne. Tam też jest w miarę realistycznie,a na myszce bez problemu będziesz osiągać najlepsze wyniki. W 1.37 zmienili nazwy, historyk to teraz realistyczne, a pełny realizm to symulacyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatumboba Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 W 1.37 zmienili nazwy, historyk to teraz realistyczne, a pełny realizm to symulacyjne. Tak,wiem Przyzwyczajenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziółko. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Moim zdaniem na myszce gra się lepiej na klawce lecz to jest rzecz gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlatca Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Na myszce jest lepiej, chociażby do prowadzenia samolotu, ale przyśpieszanie, zmiana kamery, ewakuacja, itd. to klawiatura. Ja osobiście gram M+K i gra mi się dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiceł Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Myszka + klawiatura to zdecydowanie najlepsze sterowanie dla nie-profesjonalisów, do tego bardzo intuicyjne - ja np. jeszcze zanim zacząłem pierwszy lot, pomyślałem, że najlepiej byłoby mieć lotki na A i D, ciąg silnika na W i S itd. Okazało się, że tak właśnie jest Zmieniłem tylko kilka, np. przeładowanie na R - nawyk z FPSów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.