GOOD1995 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam. Mam problem ze swoich światem na Minecraft 1.7.4 (odpaloany przez KeiNett Launcher). Mianowicie przez miesiąc wszystko ładnie śmigało i gdy wiele razy robiłem nocne polowania na moby (używałem wtedy wielu mikstur) świat zaczynał sie jakby "pauzować", czyli ja poruszałem sie normalnie, czas mikstur leciał normalnie ale moby i wszystko inne stanęło w miejscu. Po jakimś czasie gdy odpalałem świat, to praktycznie ładował sie tylko 1 chunk i dalsza gra była nie możliwa. Zmieniałem odległosć renderowania, max FPS i inne ustawienia lecz nic to nie dało. Czy zna ktoś moze sposób jak to ogarnać, bo zależy mi na tym świecie. Dodam tylko że parametry komputera są porządne, bo: procek 4rdzeniowy , ramu 4gb i karta graficzna 1gb porządna i od 2-ch lat Mc działał bez zarzutów. Proszę o pomoc.P.S.Jeśli zły dział to proszę moderatora o przeniesienie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rip8888 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 to też mi działa wtedy poprostu zmień kodami na noc i wlącz easy (peaceful jeżeli easy) I nie zapisuj bo pół itemów stracisz i postęp. Albo rozwal dużo klocków i czekaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOOD1995 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 kolega wyżej pomógł Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rip8888 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 nie ma za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.