Kserokopiarz Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam! Miałbym małą prośbę. Mógłby ktoś mi napisać kod permisji do iConomy oraz dodatkiem Chest Shop? (Chodzi o to, żeby gracze mogli przeglądać, kupować i sprzedawać w sklepie oraz przesyłać sobie pieniądze) Rangi mogą być "Gracz" i "Admin". Z góry dziękuję za pomoc (Wersja Minecraft 1.6.2, plugin: PermisionEx lub Bukkit) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMuGi Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 ==ChestShop==Do rangi "Gracz" dopisz ten permission ChestShop.shop.* A do rangi "Admin" dopisz ChestShop.admin ==iConomy==Aby gracze mogli sobie przesyłać pieniądze, dopisz do rangi gracz następujący permission iConomy.payment Myślę, że pomogłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kserokopiarz Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 groups: Gracz: default: true info: build: true prefix: &9'[Gracz]' suffix: '' permissions: - modifyworld.* - ChestShop.shop.* - iConomy.payment Wlasciciel default: false info: build: true prefix: &4'[Wlasciciel]' permissions: - '*' users: Ja: group: - Wlasciciel To co podałeś to nie problem, prosiłem o napisanie całego kodu, bo moje jakoś nie działają ;/ Wyżej macie przykład. Możecie go zmodyfikować tak aby działał? Proszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosekxd Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 groups: Gracz: default: true prefix: '&8[&9Gracz&8]&f' permissions: - modifyworld.* - ChestShop.shop.* - iConomy.payment Wlasciciel: prefix: '&a[&cWlasciciel&a]&f' permissions: - '*' users: Ja: group: - Wlasciciel Prosze.. Gdzie napisane jest "Ja" Tam wpisujesz nick danego usera ,który ma posiadać tą rangę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kserokopiarz Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie działa (Spokojnie, po prostu nie chciałem dawać mojego nicku dlatego zmieniłem na "Ja" ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDrake4010 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 groups: Gracz: default: true prefix: '&8[&9Gracz&8]&f' permissions: - modifyworld.* - ChestShop.shop.* - iConomy.payment Wlasciciel: prefix: '&a[&cWlasciciel&a]&f' permissions: - '*' users: Ja: group: - Wlasciciel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kserokopiarz Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 To, że przepisałeś to samo przenosząc permisje na dół, nie wnosi nic do sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hardner Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wygląda na to, że to problem z twojej strony: wadliwy serwer lub plugin. Z tego co widzę wszystko jest dobrze skonfigurowane, więc może spróbuj zainstalować plugin jeszcze raz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDrake4010 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 To, że przepisałeś to samo przenosząc permisje na dół, nie wnosi nic do sprawy. Byłą zrobiona złe. Ale jak uważasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kserokopiarz Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wyobraź sobie, że jakoś się domyśliłem iż permisja nie ma być obok, a to i tak nie ważne, bo próbowałem obu kombinacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.