Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zablokowane Konto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam problem podczas logowania wyświetla mi się że konto zostało zablokowane i tak aż z 4 kontami(sklep buff woj archer) nic nie przeskrobałam więc to raczej nie ban sprawdzam na stronie listę zbanowanych osób też tam nie ma moich nicków wiec o co chodzi? prosze pisać gg 5679744 często jestem niewidoczna dziękuję za odpowiedzi. pozdrawiam ;)

Opublikowano

zapomniałam dopisać gram na finalongju2 s1 no i troszkę gafa z tymi banami słyszałam że w tym dniu co ja otrzymałam bana to dostało go wiele osób

Opublikowano

tak to włoski serv próbowałam logować z różnych modów i lipa szkoda tylko że nie wiem na ile taki bani (pewnie na stałe) no i nie rozumiem tego dlaczego banują graczy z polski

Opublikowano

zero sh mh itp. grałam sobie tylko tak aby odreagować troszeczkę i nigdy nie rozumiałam osób które używają sh mh co to za przyjemność chyba nie po to się gra

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

yo ja też zostałem zablokowany na 2 kontach patrzyłem na trzecim i było odblokowane normalnie grałem co jest ?;/

Nick w metku:

Woj- poiuytrewq

ninja- Trull

33494.gif

33623.png

31887.gif

33581.gif

33773.gif

Opublikowano

ale to nie jest ban tylko piszę "Twoje konto jest zablokowane" a jak jest ban to piszę "Twoje konto jest zbanowane"

Wiem bo kolega dostał bana a ja tylko mam zablokowane

Nick w metku:

Woj- poiuytrewq

ninja- Trull

33494.gif

33623.png

31887.gif

33581.gif

33773.gif

Opublikowano

nie dostaniecie bana na fina longju jak w niku ani loginie nie podacie <<PL>>

adres e mail nie na PL tylko np. [email protected]

i nie pisac na ogólnym czacie << siema są tu PL>>

miałem 3 bany za takie <<PL>>

teraz gram 3 miesiące i żadnych zastrzezen

aa i teraz są na woju np jak masz bodego to masz też silne to w silne nie dawaj pkt bo za to też jest blokada konta

pozdro

Opublikowano (edytowane)

FinaLongju s1 tez tam mialem konto woja body 80 lvl mialem full kasy i bana dostalem z powodu "CHEATS"

#EDIT

i tak już nic nie zrobisz ^^

Edytowane przez FuturO

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

Dobrze ale ja nie grałem na mh ani na niczym takim :/

i nie miałem nicku z pl woj 90lvl stalka+9 poszla :/

Nick w metku:

Woj- poiuytrewq

ninja- Trull

33494.gif

33623.png

31887.gif

33581.gif

33773.gif

Opublikowano

blok jest na IP a ban na konto konkretne... :FF poza tym ja się nie dziwię że polaków banują skoro ciągle latają na sh skill hackach oraz piszą na wołaju wiadomości typu sprzedam się za 2,20 =_= po prostu nooby ... ostatnio jak ulepszyć zbroje się pytał mnie noobek... x_X

Każdy mądrzeje z czasem...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bany lecą głównie za e-maile... Na pocztach z końcówką ".pl" poleciały mi bany. Jedno konto miałem na onet.eu i nadal działa, a postać ma w nicku "PL"

PS. Potrzebuje ip. serwerów Finala lub kontaktu z Kamerem

logo2re.png

logo3ln.png

________________________________________________________________________________________________________________________________________

big.png