badur00121 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam, mam taki problem a mianowicie przestał działać mi CS:S. Reinstalowałem i nic nie dało. Gra po prostu się nie uruchamia. Myślę że to wina jakiegoś sterownika/programu tylko nie wiem jescze jakiego i tu szukam własnie pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocki star12 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jakis blad musi wyskakiwac daj zdjecie /opis. Stery do grafy zainstaluj. Zawsze mozesz sprawdzic spojnosc plikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badur00121 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Gra sie nie uruchamia, nie wyskakuje nic. Jakie s inne pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweu. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Steam czy non steam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badur00121 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 non steam, moje pomysły się skończyły.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocki star12 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mozna bylo tak od razu :_: Scignij patch v23 / v40 i sprawdz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweu. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Do CSS wychodzą często nowe patche, zainstaluj najnowszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badur00121 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 To na bank nie to. Jakich css potrzebuje programów do działania typu direct ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocki star12 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 framework, chociaż nie wiem po co ale przydaje się na PC. (głównie mt2 bez tego nie działa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badur00121 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Kurde, zrobiłem format systemu, a css był na partycji d i nadal nie działa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweu. Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Mówię, sciagnij najnowszy patch bo bez niego css nie będzie działał prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badur00121 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ile razy można powtarzać że to nie wina patcha? Format też nie pomógł lecz przy instalowaniu standardowych programów ruszył, nie wiem co było przyczyną. Za to mam inny teraz problem. W dziale usterki.problemy związane z pc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.