Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Nudne questy

Derout

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wydaje wam się, że questy są mega nudne?

Przecież tutaj mamy tylko biegnij tam, zabij to, przynieś tamto, pogadaj z tamtym. I to w dodatku jeszcze wszystko robimy w jednym kliknięciu! Wszystko robi za nas system.

Odciągnęło mnie to od tej gry...

Co wy sądzicie?

Opublikowano

Na wiekszym lvl bedziesz plakal ze nie ma questow .

Ja lubie pozabijac mobki do questa i tak pewnie czesc osob by nie czytala tych questow i wogole xD

signature5y.png

Opublikowano

Po wbiciu 30 lvl gra się "otwiera", można robić dungeony, instancje, pvp, wojny gildii.

Moim zdaniem twórcy powinni dodać jeszcze coś, na początek gry.

Opublikowano

Nie wydaje wam się, że questy są mega nudne?

Przecież tutaj mamy tylko biegnij tam, zabij to, przynieś tamto, pogadaj z tamtym. I to w dodatku jeszcze wszystko robimy w jednym kliknięciu! Wszystko robi za nas system.

Odciągnęło mnie to od tej gry...

Co wy sądzicie?

Trudne questy - źle

Łatwe questy - źle

Szybki exp - źle

Słaby exp - źle

Ciesz się że nie musisz zabijać tak jak w allods 400 mobów które respią sie raz na 2 minuty taki quest . I to jeszcze jak nie ubijesz bossa po 100 to przepada ci to .

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Sposób na nudne questy - kliknąć na mapie miejsce, w którym są dane mobki po czym kombinacja ctrl + z - włącza się autobot, który sam zabija potrzebne potworki :D i po trzech minutach można wrócić do NPC :P Trochę nudne jeśli robić to pierdyliard razy ale lepsze niż ręczne wybijanie dziesiątki mobów :D

who cares?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...