vddf2 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Siema .. odrazu mówię że wiem że to zły dział ale musiałem napisać tutaj gdyż w dziale cs mało osób przebywa ... proszę modka o nie kasowanie / przenoszenie tematu gdzie indziej. Pytanie 1 - Jaki hosting polecasz ? ( Pukawka itd itp ... ) Pytanie 2 - Jakie mapy ? Only DD2 ? ( Czy może inne mapy ? ( Napisz Jakie ? ) Za pomoc daje +++++++++++++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocki star12 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Najlepszym hostem wg. Pingow jest zabijaka. Pewna serwerownia dostala na swoj uzytek 1 maszyne na ich 8 serwerow a na tym pingi sa od 60-90. Co jest swietne bo zawsze mam 100+. O mod sie nas nie pytaj to ty musisz ustalic jaki tobie sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oidzek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Only DD2 nadal jest popularny wiec bedzie w porzadku :> Co do hostingu to ja osobiscie polecam pukawke Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prb5g Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Only DD2 nadal jest popularny wiec bedzie w porzadku :> Co do hostingu to ja osobiscie polecam pukawke Za czasow co gralem w 1.6 to pukawka ssała jajka nawet jak serwer byl 1000 fps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.