xAmfetamina Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Szukam VIP Hacka za którego można zapłacić kartą MasterCard, nie mylić z przelewem internetowym. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Sillver Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Moge ci załatwic hacki pisz pw. 100 postów [x] 150 postów [x] 200 postów [-] 250 postów [-] 300 postów [-] Odnośnik do komentarza
xAmfetamina Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nie dziękuje. Odnośnik do komentarza
Snezard Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Gameanarchy ma chyba taką opcję . Odnośnik do komentarza
-ButcherFX Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 oni mają słabe vipy pozdrawiam Odnośnik do komentarza
xAmfetamina Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie ma niczego innego :F ? Odnośnik do komentarza
kocik97 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 http://www.systemcheats.net/forum/showthread.php?137-S-K-I-L-L-Special-Force-2-Cheat-amp-Hack-Information Może to? Kocham mpcforum.pl!!! Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy Odnośnik do komentarza
TodexPL Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Nie polecam kupywać hacka bo:- Nie długo i tak ktoś udostępni hacka działającego za darmo. - Można się nauczyć grać. - Po co wydawać kasę jak zbanują cię i tylko kasa w błoto, lepiej zainwestować w coś co ci się przyda i długo będzie w super stanie. Odnośnik do komentarza
jaman1 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Nie polecam kupywać hacka bo: - Nie długo i tak ktoś udostępni hacka działającego za darmo. - Można się nauczyć grać. - Po co wydawać kasę jak zbanują cię i tylko kasa w błoto, lepiej zainwestować w coś co ci się przyda i długo będzie w super stanie. Nie udostępni, jeżeli tak to nie szybko Nie zbanuja bo twórcy gry czerpią z tego zyski Pomogłem? Daj like, to nic nie boli Odnośnik do komentarza
veteranleon Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 jaman1 mylisz się .... NIE ZBANUJĄ ? jak jest dowód potwierdzający używanie hacka nawet tego VIP za kasę... wystarczy dobre video na którym widać że dany gracz używa chetow następnie raport do supportu max kilka dni ban Aha odnośnie cash graczy którzy inwestują sporą dawkę gotówki na grę... za vip hacka DOSTAJĄ 1 z 3 ostrzeżeń i nakaz zmiany nicku w ciągu kilku dni dokładnie nie wiem ale coś w przedziale od 3 do 5 dni. Więc jeżeli chcesz grać na aimbocie i sądzisz że ujdzie płazem :P mylisz się może tylko na wh i chamsach a i tak prędzej czy później ktoś nagra dobre video potwierdzające Twoje oszustwo... Moim zdaniem nie warto grać na hakach .. Odnośnik do komentarza
kocik97 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Według mnie osoba kupująca tego vip hacka od twórców skilla nie dostaną bana to by było rujnowanie sobię biznesu w końcu dużo ludzi jeździ na hackach więc jakby podliczyć ile dziennie z hacków wyciągają to sporo forsy. Jeżeli będzie się to powtarzało kilka razy no to może. Kocham mpcforum.pl!!! Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy Odnośnik do komentarza
jaman1 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 @ 2up Nie grałem i nie gram na cheatach, skąd wiem, że nie banuja. A więc sam nagralem ok. miesiąc temu pare osób co grali na cheatach, na video nie dało się tego nie zauważyć i widziałem paru w zeszłym tygodniu. Pomogłem? Daj like, to nic nie boli Odnośnik do komentarza
veteranleon Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 ech jamal1 wez Ty chlopcze ogarnij i czytaj dokladnie to co pisze ... STWIERDZASZ ZE NIE BANUJA ? Cash gracze jak wyzej pisalem dostaja jedno z 3 ostrzezen i przy kazdym takim ostrzezeniu dostaja nakaz zmiany nicku ... przy komplecie 3/3 ostrzezen jest ban .... Gracze ktorzy nie wspieraja typowym DONATE a jada na VIP haku dostaja od razu jak sa pokazne na nich dowody Odnośnik do komentarza
jaman1 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 ech jamal1 wez Ty chlopcze ogarnij i czytaj dokladnie to co pisze ... STWIERDZASZ ZE NIE BANUJA ? Cash gracze jak wyzej pisalem dostaja jedno z 3 ostrzezen i przy kazdym takim ostrzezeniu dostaja nakaz zmiany nicku ... przy komplecie 3/3 ostrzezen jest ban .... Gracze ktorzy nie wspieraja typowym DONATE a jada na VIP haku dostaja od razu jak sa pokazne na nich dowody Czy ja na Ciebie naskakuje? Napisałem tylko co ja o tym myślę. Pomogłem? Daj like, to nic nie boli Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.