Freshee Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam, niedawno założyłem z kolegami serwer na modach na minecraft 1.5.2. Wszystko działało ładnie, bez lagów, lecz kiedy chciałem zrobić update serwera do wersji 1.6.4 na nowej mapce, to minecraft zaczął lagować. Zacina się także na singlu jak i na multi. Koledzy maja tak samo. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmmtta Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Źle zoptymalizowana paczka... Dodaj Optifine. Jeśli masz i dalej laguje, daj download+skan, sprawdzę i spróbuję naprawić. Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freshee Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Optifine jest, za chwilę na PW wyśle Ci link do mojego .minecraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.