NitroCharge Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Hejo. Kiedyś wam tu pomagałem to może wy mi teraz pomożecie Szukam tabletu do 600zł. Specjalnych wymagań chyba nie trzeba podawać, ma być "uniwersalny", dla mamy na imieniny Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wakc34 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Warto dopłacić http://www.euro.com.pl/ipad-i-tablety-multimedialne/kiano-fly-9-7-quad.bhtml?from=ceneo&p=649.00&cr=0 Przekątną ekranu 9,7 Android 4.1 Czterordzeniowy procesor 1,6 GHz 8 GB pamięci 2 GB ram Bateria 7800 mAh zobacz sobie na opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NitroCharge Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Łok. Poczekam, nie śpieszy się Może jeszcze komuś się coś przypomni Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaysor Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 http://www.mediamarkt.pl/lublin/tablet-asus-memo-pad-hd-7,id-878454?utm_source=porownywarki&utm_medium=ceneo&utm_term=ceneo&utm_campaign=xml - polecam bardzo fajny tablet (właśnie z niego korzystam) chodzi bardzo płynnie ,ma dobrą rozdzielczość a ekran 7 cali w zupełności wystarcza - ogólnie dobry sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrossplaneR Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Bierz Samsunga, a nie jakieś chińczyki. http://allegro.pl/wyprzedaz-samsung-galaxy-tab-2-p3110-8gb-vat23-i3830853965.html Mam, ale wersję 10". Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NitroCharge Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 jeszcze jakieś propozycje? Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NitroCharge Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 refresz Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hardy. Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Nexus 7 2012 używany lub 2013 mocno używany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escaperz.lordm Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Nexus 7 2013 mocno używany? Przecież 800zł już stoją nówki a 2013 idzie już wyrwać za 500.. W avansie była/jest promocja na G Pada 8.3 więc warto się pofatygować lownfast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razeer123 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Nexus 7 2013. Ostatnio była wyprzedaż w którymś ze sklepów z USA, był po 500 zł. Cena spada szybko, na pewno używany, nowy może w jakiejś promocji Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NitroCharge Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 ps. około 10 cali mam miec i aero2 żeby dzialało ;d ps2 drugi refresz Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.