Atarso GA Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam Tak jak napisałem w temacie oferuje siebie jako technika ale na początku powiem coś o sobie Mam na imię Adrian mam 19 lat pochodzę z Suwałk. Sprawami technicznymi zajmuje się od kilku dobrych lat.Tyle powinno wam wystarczyć na początek. Więc tak oferuje wam : Dokładną i profesjonalną pomoc przy serverze co wiąże się z : -Dodawanie nowych map/broni/zbroi/mobów/dungeonów/questów -Edytacja itemów -Edytacja nazw/ opisów /funkcji przedmiotów -Edytacja clienta oprócz pythona czyli dodawanie różnych bajerów nowe tło logowania paski interface itp -Pisanie questów. Czyli w skrócie potrafię wszystko prócz pracy przy pythonie +GRATIS Współpracując ze mną oferuje reklamę od 6 youtuberów widzowie +2k Ts3 Oczekuje: -Rangi [GA] - 40% z is do negocjacji Oraz postawionego servera na vps/dedyk Kontakt pw lub gg 49593452 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medalowy Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 A hamachi nie wchodzi w grę ? //50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+ ProUser 48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atarso GA Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Tak jak pisałem ze tylko vps /dedyk bo wiadomo jak to jest z hamakiem;) często pracuje w nocy a ty byś musial miec włączony komputer i wgl nie bawie sie w takie coś ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medalowy Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Okej. Jak cos pisz, ja chce stworzyć coś nowego nie zwyklego hamaka //50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+ ProUser 48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuxnicki Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 A co umiesz zrobic od strony serwera? Bo jak na razie to widze ze ty nic nie umiesz zrobic (od strony serwera) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia<3 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tak jak pan wyżej napisał to praktycznie umiesz tyle co jest wyjaśnione na forum / w internecie ;] I jeszcze życzysz sobie 40% z is ?? Znam ludzi którzy robią to z pasji i za darmo ;] No chyba że masz jakieś bardzo wielkie umiejętności dot. plików serwerowych to jak najbardziej nam to wypisz ;p A tak nawiasem Edytacja to słowo gramatycznie niepoprawnie napisane pisze się Edycja jak coś ;] Nawet forum Ci to podkreśla. Pozdrawiam Zbieram + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gramma#2 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tak jak pan wyżej napisał to praktycznie umiesz tyle co jest wyjaśnione na forum / w internecie ;] I jeszcze życzysz sobie 40% z is ?? Znam ludzi którzy robią to z pasji i za darmo ;] No chyba że masz jakieś bardzo wielkie umiejętności dot. plików serwerowych to jak najbardziej nam to wypisz ;p Z pasji i za darmo robią to, co zwykły użyszkodnik może się nauczyć w 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atarso GA Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jak napisałem wyżej dzieci umiem wszystko prócz pythona ) Wiec co chcesz zebym Ci więcej opisał ... Tak możliwe ze umiem wszystko to co jest napisane na forum bo chyba na tym polega zrobienie servera ... Ale nie siedze pewnie tak jak wy przy filmikach z yt jak coś zrobić .. Napisałem tylko swoją oferte i temat do zamknięcia .. Znalazłem prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.