Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką karte graficzną kupić?

AnonPoland

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie chodzi mi o taką kartę średnią żeby działała fifa 14 i warZ

oto moje specyfikacje :P

Procek:AMD Athlon 64 x2 5000 dual core processor 2,6 GHz

Zasilacz: Chyba chiński 305W macie linka do zdj zasilacza :

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=ws8aya&s=5#.UsrxDfus-Z8

Budżet 210 zł a i jeszcze jedno kartę do tej pory mam zaintegrowaną Nvidia 6150LE i 2gb ram DDR2

oabpsw.png
Opublikowano

raczej nie ma sensu brać nic ponad GT 9800.

to mógł byś polecić jakąś kartę średnią a i mam pyt o co chodzi z tą szyną 64 bit ?

oabpsw.png
Opublikowano

Nie chiński tylko niemiecki :D Bierz tą 9800 gt, może znajdziesz gtx+ ale nie wiem czy zasilacz udźwignie.

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Nie chiński tylko niemiecki :D Bierz tą 9800 gt, może znajdziesz gtx+ ale nie wiem czy zasilacz udźwignie.

to może lepiej dać do serwisu :P

oabpsw.png
Opublikowano

w serwisie to dadzą jeszcze gorszy :)

to poleć mi jakąś kartę :P taką która mój zasilacz pociagnie lub inni też :D

oabpsw.png
Opublikowano

Pisałeś do Fify 14 i WarZ. Mam lepszy procek , 9800gt 512 i warz 20-30 FPS 1600x900 - z mocnymi spadkami do 15 podczas PvP :>. Myślę że 8600 możesz spokojnie brać.

Opublikowano

Przecież 8600 nie nadaje się do gier(ta seria zaczęła się od 8800). Ja bym pierw zmienił zasilacz na jakiegoś chieftec min. 450w + do tego np. gtx 260(i z czasem bym procka zmienił). Na średnich byś sobie pograł w warz ^^

Opublikowano

Pisałeś do Fify 14 i WarZ. Mam lepszy procek , 9800gt 512 i warz 20-30 FPS 1600x900 - z mocnymi spadkami do 15 podczas PvP :>. Myślę że 8600 możesz spokojnie brać.

okej

oabpsw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...