UDOBot Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Potrzebuję pomocy z AZRankiem... Wczoraj wszystko pięknie działało, pisałem /setrank nick ranga (czy jakąś tak) i wszystko pięknie działało...teraz jakąś wywala mi czerwony error i nie mogę przydzielić graczowi rangi, tak samo jak piszę /pex group nick add ranga... Ktoś mi pomoże, po usunięciu AZRank gracze bez op-a nic nie mogą robić, i tak samo, próbuję przez konsolę, jak i w mc z /pex ... i nic...nic nie mogę zbroić, premisionsex jest dobrze skonfigurowane, ale nic nie idzie robić... Prosze o szybką pomoc i jeżeli istnieje jakiś inny, łatwy w obsłudze plugin, który działa na podstawie AZrank-u to proszę o podanie nazwy... Z góry dziękuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XtheXziomekX Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 1. Brak uprawnień lub spróbuj: /arank <nick> <ranga> <czas> 2. Wejdz w permissions.yml i tam na dole masz users: To usun wszystkich z users. Laptop: Lenovo G500 Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki RAM: 4GB Grafika: HD Graphics 4000 Dysk: 1 TB Windows: 8.1 64 bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UDOBot Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nie pomogło, ani to, ani tamto... Masz SS problemu, jaki mi ciągle wyskakuje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boleck Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ponownie napisze azrank jest już niewspieranie ponieważ jest całkowicie zbędne. W PermissionsEx można dać range na czas komenda pex user <user> group add <group> [world] [lifetime] wszystko jest w dokumentacji: https://github.com/PEXPlugins/PermissionsEx/wiki/Commands Po co używać dodatkowego pluginu? @EDIT możliwe że brakuje ci pluginu Vault Masz projekt graficzny? Moge zrobić strone! Napisz do mnie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UDOBot Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ok wgrałem ten plugin Vault, ale co dalej, jak mam ustawiać rangi :? Jak piszę: /pex group nick add ranga to nic mi się ni pojawia, a graczowi nic nie dochodzi...dalej jes "niczym" i niema żadnych praw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boleck Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 to co napisałem to są komendy do pluginu PermissionsEx który zastępuje AZRank. Tu masz spis wszystkich komend do AZRanka http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/azrank/pages/commands/ Masz projekt graficzny? Moge zrobić strone! Napisz do mnie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UDOBot Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ok, ale mi chodzi o ten Vault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UDOBot Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XtheXziomekX Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 W pluginie Vault nic nie zrobisz, rangi ustawiasz w permissionsEx w permission.ymlA jak chcesz dać rangę dla gracza:/pex user NICK grup set NAZWARANGI Laptop: Lenovo G500 Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki RAM: 4GB Grafika: HD Graphics 4000 Dysk: 1 TB Windows: 8.1 64 bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamxD9 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=-kc24rVaY20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.