Ekwador17 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam otóż chciałbym zacząć grać adc ale nie wiem który przycisk odpowiada za autoatack taki jak np. w tf uciekamy i chcemy zatrzymywać się i zadac dmg ale równocześnie się odsuwać co chwilę, jeżeli ma się dużo AS to jest to w końcowej faze gry uciążliwe jeżdżenie myszką i klikanie , poprostu nie nadążam za AS mojej postaci . Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karanovsky Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Sprawdź w opcjach ja standardowo miałem przycisk H Ale lepiej klikać jednak myszką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillo112 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Pod przyciskiem "A" w tedy klikasz byle gdzie i postać atakuje w jednostkę która jest najbliżej tego miejsca( czyli to miejsce gdzie kliknąłeś z "A") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MorN Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jeśli dobrze zrozumiałem to u mnie jest to pod A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekwador17 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Próbowałem przycisk domyślny A jednak to nie jest to o czym myślałem dziękuje za odp. po lekcjach sprawdzę czy działa , czekam na dalsze podpowiedzi Mi chodzi o takie coś że klikne klawicz postać pójdzie w to miejsce i zaatakuje i ponownie nacisne w inne miejsce i postać zaatakuje itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bangerr Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Próbowałem przycisk domyślny A jednak to nie jest to o czym myślałem dziękuje za odp. po lekcjach sprawdzę czy działa , czekam na dalsze podpowiedzi Mi chodzi o takie coś że klikne klawicz postać pójdzie w to miejsce i zaatakuje i ponownie nacisne w inne miejsce i postać zaatakuje itd. takie coś to jest zwany orbwalking i ciężko samemu coś takiego zrobil, kilka tygodni praktyki. ale oczywiście możemy mieć przyjaciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekwador17 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ale jak się robi tak zwany orbwalking ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiil5 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Shift + PPM i automatycznie ci zaatakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.