Sokol1122 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Cześć witajcie znalazłem w sieci ten shader pack http://playmods.blogspot.com/2012/07/ultra-realistic-shadow-shader.html Specjalnie dla niego zainstalowałem sobie czystą gre. No i co poprostu wrzuciłem wszystko do folderu z grą niestety mod nie działa. Chciałbym się dowiedzieć jak dokładnie go zainstalować? Cleo czy jakis program trzeba mieć? Proszę was o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuarK Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Próbowałeś ustawić ustawienia w grze na średnie/wysokie? Gra nie działa, czy nie widać efektów modyfikacji? Jeżeli to drugie, to pewnie coś źle wgrywasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ding Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 A cracka wgrałeś dodatkowo, podmieniając w folderze, z istniejącym skrotem SA? bez gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.