akamakametinak1 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam wszystkich. Dziś natrafiłem na stronexxxx Pierwsza moja myśl hack link ale myśle zobacze co i jak. Wszedłem i ku mojemu zdziwieniu nie musiałem podawać passów ani nic a po wpisaniu adresu email przyszedl mi normalny email od gameforge Mogłby ktos to sprawdzić?? Pozdrawiam i z góry dzieki Odnośnik do komentarza
Joseito Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Oszustwo, polski metin nie ma żadnej takiej strony ... Odnośnik do komentarza
akamakametinak1 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 a wiesz moze na czym to polega? bo tu nie kaza ani sie logować ani nic Odnośnik do komentarza
NeqGPlay Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 gameforge nie robi strony na cba.pl Odnośnik do komentarza
akamakametinak1 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 no ok zrozumialem ale o co chodzi z przekretem Odnośnik do komentarza
NeqGPlay Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 pewnie zbieraja e-maile aby potem je sprzedac i zarobic w uj kasy na nich bo oczywiscie reklamy beda przychodzic... Odnośnik do komentarza
akamakametinak1 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 czyli to nie hack link? Odnośnik do komentarza
NeqGPlay Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 nie. Odnośnik do komentarza
akamakametinak1 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 To teraz kolejne nurtujące mnie pytanie. Podałem maila i znowu się zdziwiłem bo faktycznie dostałem wiadomość zwrotną od [email protected] czyli od supportu co tu jest grane Odnośnik do komentarza
NeqGPlay Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 automat e-mail. Odnośnik do komentarza
akamakametinak1 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 to nadal nie wyjaśnia adresu takiego samego jak gameforge posiada czyli [email protected] Odnośnik do komentarza
Metin2-Poland Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zamknijcie temat,gościu dobrze wie i specjalnie udostępnia link Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nie będziesz nas tu nabierał, to nie 2009 rok ex Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.