Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] W jaki sposób oni mnie okradli?

carvey0306

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Ostatnio mnie okradli w Metin2.pl z konta woj body 40lvl pro eq i nie wiem w jaki sposób. Teraz przedstawie wam jak to było.

Siedze w miescie nagle do mnie pisze (na Samsie) [GM]Jean czy jakos tak. Pisze że moje konto jest na liście do zbanowanych. Ja ze strachu przełożyłem eq na mojego buffa i zmieniłem hasło. Za 15 min wchodze i patrze a tu zmienione hasło na 40lvl na buffie i hasło z mojego e-maila też zostało zmienione. Nie wiem w jaki sposób on to zrobił. Jeśli możecie to napiszcie mi żebym na przyszłość wiedział/ Dzięki z góry.

Opublikowano

gm do ciebie nie napisze w grze ze jestes na liscie zbanowanych, to po pierwsze. po drugie pewnie cos kręcisz, jak mu nie podales passow ani nic nie sciagales to nie ma szans zeby cie okradł

Opublikowano

A wchodziłeś na strone np metin2-zbanowani.pl czy coś takiego ? jeżeli nie to miał twój email i wiedział że zmieniłeś hasło a tak poza tym gm nigdy !!!!!!!!! nie napisze że jesteś zbanowany tylko cię od razu banuje.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Może miałeś keyloggera gdy pobierałeś jakieś hacki czy pliczki .

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...