patrykjpk331 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Hej! chce napisać mój pierwszy prosty plugin lecz czy jest mam eclipse Kepler a na filmikach na YouTube widziałem Juno czy jest w tym jakaś różnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LinerPL Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Chyba Kepler jest stabilniejszą wersją Eclipse'a o ile się nie mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XtheXziomekX Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Pobierz Eclipse Standad 4.3.1 Laptop: Lenovo G500 Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki RAM: 4GB Grafika: HD Graphics 4000 Dysk: 1 TB Windows: 8.1 64 bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiman123 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tak jest różnica w tamtym eclipsie i tym kepler jest o wiele stabilniejszy i moim zdaniem lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMruczek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ściągnij kilka wersji, zobacz na której najlepiej Ci się pracuje. polecam NetBenans, dużo przydanych wtyczek posiada w podstawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeQUK Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 NetBeans lepszy Ale to raczej dla bardziej zaawanoswanych programistow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina_666 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 NetBeans lepszy Ale to raczej dla bardziej zaawanoswanych programistow.hyym zastanawia mnie jedno... co to za różnica w czym, i do eclipse i do NetBeans można wszystko podłączyć (Maven, github itp itd) :P Jak ktoś się uprze to i w notatniku napisze, tylko czy to ma sens? @down: Ctrl + Shift + O :P To już jest koniec smerfa: http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/ GG: 48522543 PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: BukkitSmerf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMruczek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 hyym zastanawia mnie jedno... co to za różnica w czym, i do eclipse i do NetBeans można wszystko podłączyć (Maven, github itp itd) :P Jak ktoś się uprze to i w notatniku napisze, tylko czy to ma sens? Mi np. ogromnie przydaje się opcja automatycznych importów w Netbeans gdyż szybko pisze, i nie lubię jeździć myszką by zrobić import. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.