GanjaFriends Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam mam problem z Frakcjami Jaki?. Nie mam Nazwy gildii przed Nickiem. Jak to zrobic zeby był ? Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No . Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.o Zapale i zapaliłem i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraszer Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Wstaw tutaj konfig swojego pluginu od chatu by ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LillyPL_ Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Bez config'a nie zaradzimy nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macio443 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Dodaj do konfiguracji czatu: {faction_tag} #teams4bal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.