xQuazz Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nie da się zalogować, jest duuuża kolejka. Też tak macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdxdddddddddddd Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ja jestem zalogowany , ale nie mogę połączyć się z chatem. @edit zrobiłem rlg. i 20 000 pozycja w kolecje.. :3 Listę tematów znajdziecie na moim profilu 4funCzemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"Click ;DProszę o zdjęcie 10% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ja mam 5k kolejki-pewnie już wraca do normy(jak zwykle mieli przeciążenia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ja zrobiłem reloga i bez problemów (?) Może po prostu jak zwykle przeciążenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.