FireOnly Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam. Mam pewien problem. Właczam Fife 13 i wszystko smiga ok , az do momentu w ktorym nastepuje wybor profilu. Wybieram profil, po czym nastepuje jakas informacja o autosave. I w tym momencie przestaje mi dzialac klawiatura i Pad, moge cos robic tylko myszka. Po stworzeniu nowego profilu jest wszystko ok, lecz po ponownym uzyciu juz tego profilu znowu pojawia sie ten problem. Prosze o pomoc, z gory dziekuje @Edit Chciałem dodac ze Fifa jest oryginalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redux™ Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Podłącz nową klawiature,może pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireOnly Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 "po czym nastepuje jakas informacja o autosave. I w tym momencie przestaje mi dzialac klawiatura i Pad, moge cos robic tylko myszka" To nie wina sprzetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W4rrock Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jak stworzysz profil to może masz ustawioną tylko myszkęPo stworzeniu profilu wejdź w ustawienia i popatrz tam Nic tu nie będzie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireOnly Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Dobra rozwiazane, mozna zamknac https://help.ea.com/pl/article/fifa-13-crashes-on-pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.