Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Opóźnienie

Trupioblady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z grą - od samego początku. Gdy strzelam w gościa ze snajpery (jest wycelowane 100%) pokazuje, że nie trafiłem w niego, lecz z metr obok niego. Jestem pewien, że powinno trafiać. Podobnie ze zwykłymi broniami. Strzelam - nic. Muszę strzelać byle gdzie aby jakoś trafić albo być dokladnie przed nim... Wydaje mi się, że to przez jakieś opóźnienie - znajomi tego nie mają. To na pewno nie wina neta...

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Niby ta, ale kolega ma gorszy, patrz na ping i opóźnienia nie ma...

Opublikowano

To ci się wydaje bo za dużo pijesz i ci później ręka lata ; DD a tak serio to spróbuj przeinstalować sterowniki od myszki moze czy coś .

Opublikowano

Myszka nie - nie ma z tym nic wspólnego. Dzisiaj byłem u kolegi - FANTAZJA - zajebiście się grało bez opóźnień - strzał - zabicie, a nie musze 5 metrów przed kogoś celować aby w to wszedł omgggggg. :D Prosze o dalszą pomoc :P A tak btw. jakie ustawienia grafiki itp. nawet w zaawansownym najlepsze ? Gdy gram procesor głośniej mi chodzi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...