ElDorado123 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Siemka, mam pytanie co to za pułapka, że oni tak wyskakują w góre. Wszystko pokazane na tym filmiku.:http://www.youtube.com/watch?v=yT_ReqlrDCU Próbowałem położyć wiele minecartów z tnt na 1 torze, lecz jak kładę wraca mi do eq(chyba serwer mchc ma to zablokowane) Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElDorado123 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 @Ref Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksander36 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 niedziała ci poniewaz oni to zablkowali chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElDorado123 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 @Up kurwa , jak tacy ludzie mnie wkurwiają , pisze w 1 poście, że mają to zablokowane, ale jeden typek jakoś to robi, nie wiem jak -,- Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElDorado123 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 @REF Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElDorado123 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 @Ref Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.